loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Reikäpelikierroksia

EVP, lisätty 4 kuukautta sitten

Meillä on käynnissä neljä reikäpelikisaa - tietenkin joka kierroksella voi pelata reikäpeli, mutta nämä ovat sellaisia kilpoja, joissa on arvotut kaaviot. Kaaviota arvottaessa otetaan toisinaan huomioon edellisen vuoden menestys. Se vaikuttaa esim. neljän parhaiten pärjänneen sijoittamiseen kaaviossa siten, etteivät he ole ensimmäisillä kierroksilla vastakkain, vaikka saavat tietenkin kovasti kilvoitella pärjätäkseen tänäkin vuonna hyvin.

Ladyt, Captain's Cup ja seniorit pelaavat 2/3 -tasoituksin ja reikäpelimestaruuresta pelataan ilman tasoituksia. Reikäpelille on ominaista, että kilpakumppanin otteita tulee analysoineeksi tavallistakin tarkemmin - ei niin, että ne mitenkään omaan peliin vaikuttavat - eihän. Tilanteesta riippuen kannattaa varmistella tai hyökätä korkeammalla riskillä. Reikäpelissä on nimensä mukaisesti kyse reikien voittamisesta. Niinpä jokaisella tiillä käynnistyy uusi taisto. Tasoituksellisissa kilpailuissa - vaikka käytetäänkin vain 66,7% tasoituksia - peli saa kaamean luonteen. Elävästi on mielessäni Timo R:n birdie kotiväylällään eli Hillin 4:lla - taisi olla niin, että HIOlla olisin päässyt reiän tasaamaan - no ei tullut holaria ja Timo vei reiän.

Kaikissa reikäpelikaavioissamme kesäkuun lopussa tai aivan sen tuntumassa on määrä pelata ensimmäiset täydet kierrokset. Kaaviota arvottaessa saattaa syntyä vajaita kierroksia, joiden pelien mukaan voittaja etenee kaaviossa ja nyt näyttävät kaikki alkupelit jo pelatun. Siispä mielenkiinnolla seuraamme miten kaaviot kehittyvät. Pelionnea ja etenkin -iloa kaikille golfareille. 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: