loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Suuri kunnia

EVP, lisätty 2 kuukautta sitten

Eilen kehuin sitä, että taitavan pelaajan kanssa pelaaminen parantaa omaakin peliä. Jäi mainitsematta, että varsinainen avain onneen tässä asiassa on PROmme Nino, jonka kanssa pääsee kohtuullista korvausta vastaan kiertämään vaikka koko kierroksen. Hänen lyötinsä ovat hallittuja, tasapainoisia ja niissä on hyvä rytmi. Suosittelen lämpimästi vaikka vain 9 reiän opetuskierrosta Ninon kanssa.

Tänään koitin soveltaa eilisiä Joonasta seuratessa tavoittamiani tuntoja reikäpelissä Timo K:stä vastaan - menestys on kehno. Timo vei ansaitusta pelin 5/4, vaikka koitinkin hangoitella vastaan parhaani mukaan.

Ja nyt se kunnia. Kävin kisamme jälkeen ajamassa valvoja kierrosta niin Valleyllä kuin Hillilläkin. Ja ilokseni tapasin klubimme vanhimman jäsenen Hillin väylän 9 ja Warsteiner-kioskin väliltä. Valde K, joka asustaa PAR-3 eli Piccolo kenttämme naapurina, ja käy jo 88 vuottaan. Mittakaavan tunnistaa siitä, että Valde oli piirinmestari hiihdossa jo 1940 luvun lopulla ja 1950 luvun alkupuoliskolla. Valdesta vielä pieni anekdootti. Olisikohan 5 vuotta sitten eräänä kesätiistaina ajelin klubille aamupalakisaan. Tapana oli, että satunnainen porukka pelaa aamupalakisan ja ensimmäinen ryhmä starttaa klo 6:00. Olin tiillä noin 5:50 ja Valdekin tuli paikalla. Kysyin tuleeko hänkin mukaan aamupalakisaan. Valde totesi, että hän menee tässä edellä. Sanoin, että jos muita ei tule, niin minä otan hänet kiinni ja pelaamme yhdessä. Valde siihen:" Minä menen kyllä aika rivakkaa vauhtia." Ja niin siinä kävi, että muita aamupalakisaajia ei tullut, enkä saanut Valde kiinni, vaikka tiiasin samaan aikaan ykkösellä kuin hän kakkosella. Ja minulta 18 reiän pelaamiseen meni 2 tuntia ja 15 minuuttia. Niin Valdeltakin - ikää 83 or so. 

Kuvassa klubimme vanhin jäsen Valde Kukkaro

valde_k_88

PS - kirjasuosituksena P.G. Wodehouse - golf novellit

PPS Kyselin liittotuomariltamme miten pitää suhtautua Valleyn puolella maalattuihin esteiden rajoihin. Ohje oli se, että maalattujen rajojen mukaan pelataan. (annoin tästä erilaisen ohjeen reikäpeliparille, jonka nyt tässä perun - maalatut rajat ovat voimassa niin kauan kun ne näkyvät)


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: