loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Scramblen riemua

EVP, lisätty 2 kuukautta sitten

Eilen kisailtiin Sandels scramle. Pelimuotona scramble on hauska eikä kovin vakava. Kun kahden pelaajan joukkueessa molemmilla on samasta paikasta lyöntimahdollisuus, käy aivain kuin itsestään niin, että vaikka omassa lyönnissään tunaroisi voi toinen erheen korjata, eikä sähläys harmita ja jos hän ei saa korjattua, olemme molemmat yhtä hyviä.

Hill oli trimmattuna erinomaisen kuntoon. En huomannut katsoa 1. tiin taulusta olisko STIPM eli pallon pyörintävauhti edelleen 8,5 vai jo nopeampi. Ainakin tuntui nopeammalta. Lippujen paikat oli valittu onnistuneesti - lähestymislyöntiä arvioidessa oli syytä jo fundeerata sitä, millainen putti on tulossa. Taitavat puttaajat kyllä eilenkin selvittivät erityisen haastavia pitkiä alamäkiputteja leikiten. Pääsin todistamaan sekää Monnan että Timon hienoja suorituksia. Toisin oli meidän kuolevaisten laita, kun metrinenkin saattoi mennä molemmilta ohi. Suorituskyvyn äärirajoilla kuitenkin kamppailimme ja kisan jälkeen jäi sopivasti jossiteltavaa.

Suurta mielihyvää herätti myös se seikka, että viheriöillä ei tullut vastaan korjaamattomia pallon laskeutumisjälkiä. Otaksun, että kaikki osasivat omansa korjata, ja ehkä jonkun ylimääräisenkin. Näin toimien saamme greenit pysymään hyvässä tikissä koko loppu kauden.

Yleisön pyynnöstä (J.I.) seurakunnalle muistutettakoon vielä siitä, että kaunissa kesäsäässä pelattaessa on syytää jouda riittävästi. Janon tunnetta pitää välttää, koska jos jano tulee niin kentällä sitä ei enää juomalla saa hallintaan ja keskittyminen kärsiin väistämättä. Siispä rutiiniksi huikka vesipullosta aina tiillä ja kun lämpötila nousee yli 23:n niin joka lyönnin jälkeen.

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: