loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Jossain vaiheessa sateetkin loppuvat

EVP, lisätty 1 viikko sitten

 

Olemme saaneet sadetta tasaisen varmasti viime viikkoina. Vettä on tullut niin paljon, että alavilla paikoilla tulvii. Arjessa sen huomaavat kaikki, joiden työmatkaan sisältyy Turunväylä Kehä III ja Tuomarilan välillä. Sadesää saattaa saada mielenkin apeaksi.

 

Synkkyyteen kuitenkaan sateessakaan ole syytä vaipua. Jossain vaiheessa sateet loppuvat, ensin on varmaankin pilvisiä päiviä, mutta ennen pitkää myös aurinkokin taas näyttäytyy. Näin on aina ollut ja näin on aina oleva – lainaa Waltarin Kaptahia. Kyseisellä Kaptahilla oli kaipa, ellei jopa kirjailijan innoittajanakin toiminut historian henkilö. Kairon Egypti - museossa sisään mennessä heti pääovelta vasemmalla on tästä pitävät ja kestävät dokumentit – ovat nääs kiveen kirjoitetut.

 

Niinpä kestetään tämä sadesää siihen tietoon nojaten, että aikanaan taas aurinkokin paistaa.

 

PS

 

Kaikeksi onneksi Tommin tehotiimi oli kaukaa viisaan jo korjaamassa Valleyn 6 väylän viheriön edustan kaadot oikealle mallille. Ei jää vesi enää seisomaan.

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: