loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Senioritoimikunnan toimintasuunnitelma kaudelle 2015

 

Talviharjoittelu:

Senioreiden talviharjoittelu on ollut tänä vuonna HRL Golf Academyssä, Ruosilantie 10, 00390 Helsinki.

 

Kauden avausilta:

Kauden alussa 1.4. 2015 klo 18.00 järjestettiin Klubi talolla senioreiden kauden avausilta, teemana alkaneen kauden ohjelma. Tilaisuudessa kertoi Golfin historiasta Bruno Taajamaa.

 

Senioreiden viikkokilpailut:

Senioreiden viikkokilpailut pelataan viikoilla 19-35, peliaika on maanantaista sunnuntaihin. Kilpailut pelataan tasoituksellisena, kuukausittain vaihtuvana pelimuotona ja kuten tähänkin saakka senioreilla on vain yksi sarja. Seniorimiehet tiiaavat keltaisilta ja seniorinaiset punaisilta. Pelimuoto touko-kesäkuussa tasoituksellinen pistebogey ja heinä-elokuussa tasoituksellinen lyöntipeli. Pelikenttä touko- ja heinäkuussa Hill Course sekä kesä- ja elokuussa Valley Course.
Kilpailijan lopputuloksessa huomioidaan 10 parasta kilpailua. Kilpailun voittajat palkitaan syksyn päättäjäisissä.
Ilmoittautuminen etukäteen caddiemaesterille, korttiin merkintä ”Seniori viikkokilpailu” ja miltä TEE-paikalta on pelannut. Pelimaksu 2€.
Kilpailujen johtajana toimii Kaarina Pulkkinen.

 

Senioreiden kuukausikilpailut:

Pelipäivä on jokaisen kuukauden 1. torstai, paitsi elokuussa. Pelit pelataan alkaen klo 9.00. Ensimmäinen kisa 7.5. seuraavat: 4.6. , 2.7. , poikkeuksellisesti keskiviikkona 5.8. ja 3.9. Kilpailut pelataan pistebogeyna ja scratch-kilpailuna nais- ja miessarjoissa. Pelikenttä ilmoitetaan kilpailukutsussa. Voittajaksi selviää eniten osakilpailuissa pistebogeyssä sijoituspisteitä, tai scratch-kilpailussa voittoja, saanut nais- ja miespelaaja, kuitenkin niin että vain kolmen parhaan osakilpailun tulokset otetaan huomioon.
Kilpailut pyritään pelaamaan 3 hengen ryhmissä.
Kilpailumaksu on 12€ sisältäen lounaan.
Lisäksi 1.10. pelataan Seniori-Everybody-pelinä johon jokainen tuo 12 €:n palkinnon, jotka noudetaan palkintopöydästä paremmuusjärjestyksessä.
Kilpailun johtajana toimii puheenjohtaja.

 

Seniori Scramble:

Kilpailu pidetään, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Mestaruuskilpailut:

Seniorit osallistuvat seuran mestaruuskilpailuihin. Sarjat ovat naiset 50v, 60v ja 65v, 70v ja 75v miehet 55v, 65v, 70v. ja 75v.

 

Reikäpelimestaruuskilpailut:

Kilpailu pidetään 2/3 tasoituksin reikäpelikaavion mukaisesti yhdessä sarjassa. Ladyt pelaavat punaisilta ja gentlemannit keltaisilta teeltä. Ilmoittautuminen 15.5.2015 mennessä caddielle. Toimikunta sijoittaa kilpailijat reikäpelikaavioon ja kilpailijat itse hoitavat alkukarsintaottelunsa ilmoitettuun päivään mennessä. Reikäpelifinaali pelataan 14.8.2015.
Reikäpelien vastuuhenkilönä toimii Kalevi Suominen.

 

Senioriyhdistysten väliset vierailut:

Odotamme tänä vuonna kutsua Espoon EGS:n, Peuramaa Golf in, ja Kurk Golfin senioriyhdistyksiltä ja itse isännöimme Gumböle Golf:n, Nordcenter Golf&CC:n, ja Vihti Golfin.
vierailua. Vakiintuneen tavan mukaan senioriyhdistysten joukkueiden koko on 12 henkeä, tasapuolisesti naisia ja miehiä.
Kutsut kilpailuihin julkistetaan senioreiden ilmoitustaululla ja seuran netti-sivuilla.

 

Suomen Golfliiton toimintaan osallistuminen:

Osallistumme Uudenmaan alueen senioreiden reikäpelimestaruuskilpailuihin.
Joukkueessamme on yksi lady ja kaksi gentlemannia, joita voidaan vaihtaa tai olla vaihtamatta otteluittain. Kilpailuja järjestelee Kalevi Suominen

 

Golfmatkat:

Suunnitteilla on HSGC:n senioreiden golfmatka kotimaassa ja Peuramaa Golfin kanssa perinteinen Golf-retki Eestiin. Kutsut matkoille julkistetaan myöhemmin.

 

Osallistuminen seniori- ja veteraani SM-kilpailuihin:

Kiinnostusta SM- kilpailuihin on ilmennyt, ja Haaste- ja Alue- Toureihin, joukkueet hakeutunevat kilpailuihin. Seura avustanee sääntöjen mukaan osallistumiskuluissa. Yhteyshenkilönä toimii Kalevi Suominen.

 

Kesäharjoittelu:

Toimikunta pyrkii järjestämään seuran pro:n Hanna-Leena Ronkaisen kanssa sopien teemapohjalta lähipeli harjoitusiltasarjan.

 

LETAS-kilpailu 28. – 30.8.2015

Senioreiden toivotaan osallistuvan entiseen tapaan vapaaehtoistyöhön, jotta seuran kannalta merkittävät kilpailut saadaan pidettyä kunniallisesti.

3.4.2015/pp