12.6. aikaisin nukkumaan, koska 13.6. klo 03:45 on Early Birdien lähtöaika

Viikon päästä 12.6. aion mennä ajoissa nukkumaan. Miksikö? No siksi, että Early Birdie pelataan Hillillä nimensä mukaisesti aikaisin aamulla. Lähtöaika on noin 03:45. Kisa pelataan Gamebook kirjanpidolla. Ryhmät järjestetään niin, että jokaisessa on oma kirjurinsa. Kisan jälkeen nautimme yhdessä aamukahvit – toki asianmukaiset etäisyydet säilyttäen. Kisamaksu on 10 euroa.

Sääennuste lupaa kaunista puolipilvistä keliä ja lämpöä on jo neljän maissa +13 … +14 astetta. Jos olemme onnekkaita, on tarjolla kaunis auringonnousu. Meitä mukaan ilmoittautuneita on tällä hetkellä kuusi (6), joten tilaa on vielä mainiosti. Ajatuksena on pelata kolme hengen ryhminä ja startti yhteislähtönä. Keskinäinen paremmuus ratkeaa bogeypisteiden perusteella.

Jos sinulla ei ole pelioikeutta tai 10 korttia, niin kisamaksun lisäksi maksettavaksi tulee myös greenfee. Mukaan voit ilmoittautua soittamalla caddiemasterille, vaikka et olisikaan jäsenenä HillSidessä. Ilmoittautumisaika päättyy 9.6.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Otto 50v. Bramble

Tänään pelattiin Oton juhlakisa. Bramble: kolmen pelaajan joukkueessa kaikki avaavat ja peliä jatketaan kunkin pelaajan

EVP

Reikäpelit etenevät

12.7. on seuraava reikäpelien määräpäivä. Silloin pitää viimeistään pelata käynnissä olevan kierroksen keskinäiset koitokset. Tästä

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös