28.6 pelataan Kapteenien maljasta

Kapteenien malja ja kauden 2020 avajaiskilpailu samassa paketissa

Pääsemme viimeinkin starttaamaan kesän 2020 kilpailukauden. Reikäpelit ja ecletic ovat olleet käynnissä jo toukokuusta alkaen ja Early Birdie oli nimensä mukaisesti ihan ensimmäisten kilpailujen joukossa. Ja pelattiinhan meillä Hill Sidessa  jo Finnish Tourin osakilpailukin.

Koronaepidemian tilanne on helpottanut Suomessa ja siirrymme kohti uutta normaalia. Muistamme myös golfatessa turvavälit, huolehdimme käsien pesusta ja jos sairastumme, pysymme kotona.

Sunnuntaina 28.6. starttaa virallisesti Hill Side ryn  kilpailukausi. Pelaamme Valleylla tasoituksellisen lyöntipelin mukavilla erikoiskilpailuilla höystettynä. Luvassa hyviä palkintoja ja voittajalle Kapteenien malja vuodeksi kirjahyllyyn. Tapahtuman aluksi klo 10.00 kapteenit suorittavat kauden avauslyönnit.

 Kilpailu on tarkoitettu Hill Siden jäsenille ja hinta on 20 euroa / pelioikeus/kymppikortti ja muille lisäksi 30 euroa green fee. Kisamaksuun sisältyy ravintolan mahtava grillibuffet.

Ilmoittaudu heti tai viimeistään 25.6. nexgolfissa tai caddiemasterille.

Tätä et voi jättää kokematta. Tule rohkeasti mukaan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Hillin siimaustalkoot pe 17.7

Järjestämme siimaus- ja bunkkerien kitkentä talkoot perjantaina 17.7 klo 8-10.30. Aloitamme yhteisellä aamupalalla ja tehtävien

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös