loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Hienoa

EVP, lisätty 3 kuukautta sitten

Tänään tiiasimme klo 17:50. Eletään niitä kahtatoista viikkoa, jolloin töiden jälkeen ehtii vallan mainiosti pelata koko kierroksen. Sen myös teimme. On ilo silmälle, kun saa huomata, että kentästä pidetään hyvää huolta. Erityinen detalji, jonka tänään bongasimme, on Hillin 4 tiillä oleva väylätaulukivi, joka oli hienosti yksinkertaisella keinolla nostettu pykälää paremmin huomattavaksi. Tätä keinoa ei ole taidettu aikaisemmin hoksata.  Joskus olen kuullut sanonanna "Devil  livesin in details". Siitä tässäkin on kysymys. Pienillä asioilla saadaan paljon hyvää aikaa. Suuri kiitos kentänhoidolle näistä ideoista ja ponnistelusta asioiden saattamiseksi hyvälle tolalle.

Toinen detsku, jota koitin nöyränä hallintoalamaisena saada mielestäni parempaan asentoon, koskee lauantain Texas scrambleä. Scramble on hauska kisa ja pelaajan kannalta juoni vain kiristyy, jos pelataan sellaista TEXASia, jossa jokaiselta pitää ottaa kuusi avausta. Toivon hartaasti, että valistunut kilpailunjohtaja muuttaisi kisan tähän mallin. Pelaaja ensin ajattelun mukaan olisi tosi mukava, jos kaikki pääsisivät koittamaan useampia lyöntejä. Tarjolla olevassa mallissa joku aina huilailee - joka tunnetusti on tylsää puuhaa. Voima  ja valta näissä säädöissä on aina kilpailun johtajalla. 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: