loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Tilapäinen vesi

EVP, lisätty 4 viikkoa sitten

 Olipas hauska kinkkucramble eilen. Ensin pelattiin kolme varttia pilvisessä säässä. Siten kolme varttia ankarassa sateessa. Ja lopuksi vielä runsaat kolme tuntia niin, että sinitaivaskin ajoittain näkyi ja aurinko pilkisteli pilvien lomasta. Mukana oli 90 pelaajaa. Kisaa jälkeen Hinnin pannussa oli paistumassa makoisat makkarat ja hyvin ne tekivät kauppansa. Kaikkien pelaajien kesken arvottiin kolme kinkkua. Suurimmat aplodit saatiin positiivisen onnettaren arpomalle  kolmannelle kinkulle, jonka voitti kunnianarvioisa klubimme kunniajäsen V. Kukkaro.

 

Hauskaa oli kaikilla. Suuret kiitokset Makulihan Mikko V:lle mainioista näytepakkauksista, joista saivat osansa kisassa parhaiten menestyneet sekä lisäksi arvonnassa onnettaren suosimat 

 

Tilapäinen vesi (Temporary Water)

 Jokainen maanpinnalla oleva vedenkertymä (kuten esimerkiksi sateen tai kastelujärjestelmän aiheuttama lammikko tai vesialueen tulviminen) joka:

 • Ei ole estealueella, ja

 • On näkyvissä pelaajan asetuttua lyöntiasentoon tai jo ennen sitä (ilman että pelaaja painaa maata jaloillaan normaalia enemmän). Ei riitä, että maa on pelkästään märkä, mutainen tai pehmeä tai että vesi on vain hetkellisesti näkyvissä, kun pelaaja astuu maahan; vedenkertymän tulee olla näkyvissä lyöntiasentoon asettumisen jälkeen tai jo ennen sitä. 

 Erikoistapaukset:

 • Kaste ja huurre eivät ole tilapäistä vettä.

 • Lumi ja luonnon jää (muu kuin huurre) ovat joko irrallisia luonnonhaittoja tai, jos ne ovat maassa, tilapäistä vettä pelaajan valinnan mukaan.

 • Keinotekoinen jää on haitta.

  --

 Tilapäinen vesi kuuluu ryhmään ”Epänormaalit kenttäolosuhteet”. Sääntö nro 16 neuvoo, miten tällaisesta tilanteesta vapaudutaan. Säännöt löytyvät tästä.

 

PS

Varasin juuri itselleni Hillsiden pelioikeuden ensi kesäksi. Jos on onni myötä, niin olen ensimmäisen 400 varaajan joukossa ja saan bonuksena yhden greenfeelipun.

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: