loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

88 vielä

EVP, lisätty 2 viikkoa sitten

Kohta ollaan jo tammikuun puolivälissä. Hip hip hurraa. Epätavallista on se, että innokkaimmat pelaajamme ovat päässeet jo kentälle - ei tosin Hillsidessä, mutta Suomessa kuitenkin.

 

Osui viikonloppunan samaan pöytää Kari R:n kanssa ja hän kertoi, että kenttä on hyvässä kunnossa. Ei ole tarpeen vielä edes sanoa, että "talvehtinut hyvin", koska lunta ei ole ollut kuin jokunen sentti ja sekin vain joitakin päiviä kerrallaan. Hyvä niin. Vanha oppi on, että ruoho pärjää hyvin 90 päivää hangen alla . Nyt on enää 88 päivää siihen, että kenttä aukeaa - tämä siis erään vakiintuneen ennustajan arvion perusteella. Saapa nähdä, tuleeko talve lainkaan. Itse arvelen, että kuuden (6) viikon kylmä jakso vielä saadaan ennen kauden alkua.

 

Siispä 88 päivää vielä harjotellaan ja keskitytään ja sitten taas mennään kuin villit varsat muutama kierros, ennen kuin peli vakiintuun normaalimmalle mallille.

 

PS

Kari kertoi myös, että väylien vierustoilta on löytynyt poisnäkymiä. Tämä meille ennakkotietona jaettakoon. Innolla odotan, että pääsen näkymiä ihailemaan - ja jos jotenkin on sattunut niin, että pallo on päätynyt noille main, niin etsiminen on varmaankin helpompaa, vaikka aikaa onkin enään 3 minuuttia eli 180 sekuntia. (varapallo siis kannattaa lyödä entistä herkemmin)


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: