loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Enää enintään 66

EVP, lisätty 2 viikkoa sitten

Innokkaimmat golfarimme ovat pelanneet tämän vuoden puolella golfia myös Suomessa. Oma ennusteeni HillSiden pelikauden alkamisesta on se, että vielä on odoteltava (enintään) 66 päivää. Enintään on sulussa siksi, että kuluva talvi ei ole ollut eikä enää ehdi ollakaan ihan tavallinen. Lunta ei ole ja järvissä jäät ovat lähteneet jo puolenkymmentä kertaa. Päivä on jo pidentynyt paljon talvipäivän seisuksesta - aurinko on horisontin yläpuolella yli 8 tuntia. Päivä pidentyy ripeää vauhtia - tämän viikon aikana vartin aamusta ja 16 minuuttia illasta. 

 

Omissa muistoissani varsinainen harppaus osuu viikolle 8. Tämä mielikuva johtuu varmaankin siitä, että koululaisena hiihtoloma oli aina viikolla 8 - ja niin on nykyisinkin täällä Etelä-Suomessa. Kun loman jälkeen koulupäivät taas rytmittävät koululaisten (ja opettajienkin) arkea viikolla 9, niin päivän pidentyminen on huomattava viikkoon 7 verrattuna. Se on melkein tunti.

 

Aika pian alkaa olla aika vaihtaa mentaaliharjoittelusta lyöntiharjoitteluun. Halleja on tarjolla useampia ja tiedän, että myös PROllamme Ninolla on opetusta saatavilla myös talvikuukausina. Ja olohuoneen matolla voi mainiosti harjoitella puttaamista. Kallistuksia voi rakennella laittamalla jotain maton alle. On aika aloittaa harjoittelu juuri nyt.

 

PS

Osuin näkemään Andrean ja Hinnin mainion työpaikkailmoituksen. Hyvä meininki - meille on tulossa loistava kausi.


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: