loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Keski-Uudenmaan Junnutour osa IV

Juniorit, lisätty 2 vuotta sitten

Keski-Uudenmaan Junnutour osa IV

 

Tämä on viiden lähiseuran yhteiskiertue, joka on tarkoitettu kaikille 2001 tai myöhemmin syntyneille junioreille niin aloittelijoillekin kuin edistyneillekin.

 

Nyt pelataan kolmas osakilpailu Hirvihaarassa 31.7. klo 18.00. Kaikki mukaan! Toivon ilmoittautumisia minulle spostilla elina.ulpovaara(at)gmail.com tai tekstarilla 040 838 4784 tiistaihin 25.7 mennessä. Tässä kutsu.

t. Elina

--------

Hirvihaara Golf Mäntsälän osakilpailu pelataan maanantaina 31.7.2017 klo 18 alkaen. Kisa pelataan kentällä (väylät 1-9 + harjoitusalue) (9-reikää pb, lähdöt alkaen klo 18, Kisainfo klubin edessä klo 17.45)

 

Osallistumisoikeus kisaan on vuonna 2001 tai myöhemmin syntyneillä


Sarjat ja palkinnot:
1. punaisilta hcp < 54 (kolme parasta palkitaan)
2. lyhennetty hirvitii hcp=54 tai ei vielä green cardia (kolme parasta palkitaan)

Pelaaja saa halutessaan ottaa mukaan vanhemman, sukulaisen tai vaikka oman seuran junnuvastaavan caddieksi. Caddien tehtävä ei ole mailojen valinta ja tuulen arviointi, vaan enemmänkin pelaajan tukeminen kierroksen aikana esim. sääntöasioissa ja lyöntien laskennassa. Caddie saa autttaa myös ryhmän muita pelaajia. Caddiellä pitää olla Green Card.

Erikoiskisoja: lähin lippua

Osallistumismaksu: 10 euroa sisältää kisan jälkeen pientä tarjoilua sekä palkinnot


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: