loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Junnujen kuulumisia

Juniorit, lisätty 1 vuosi sitten

Tervehdys kaikille! Kausi on saatu käyntiin ja toinen kentistä auki. Rohkeimmat ovat jo käyneet pelaamassa.

 

Alla lyhyesti tietoja, minkälaisia asioita ainakin on junnujen osalta tarkoitus touhuta vuonna 2018. Kaikki ideat ja toivomukset ovat tervetulleita ja niitä voi lähettää minulle. Yhteystiedot löytyvät junnujen harkkasivulta.

 

Ensimmäiseksi tietenkin kannattaa puhua harjoituksista, koska niiden avulla löytää uusia kavereita ja golfista tulee entistä hauskempaa. Hillside tarjoaa varmasti sopivan tasoista harjoittelua kaikille Ninon ammattimaisessa ohjauksessa. Harjoituksiin kannattaa ehdottomasti tulla mukaan. Tunnelma on rennon mukava ja omat pelitaidot kehittyvät huomaamatta siinä sivussa. Harjoituksiin on hyvä ilmoittautua etukäteen, mutta aina voi tulla myös kokeilemaan ilman ennakkoilmoittautumista. Tarkempia tietoja ajankohdista löytyy junnujen sivuilta.

 

Tänäkin vuonna olemme mukana Keski-Uudenmaan Junnutourilla, joka pelataan nyt toista kertaa. Kyse on siis jo vahvasta perinteestä. Kilpailut ja tapahtumat ovat mukavan keveitä ja sopivat erittäin hyvin aloittelijoillekin. Välillä pelataan 9 reiän PB kisoja ja välillä par 3 kenttiä. Näissäkin tapahtumissa on mahdollisuus saada uusia kavereita ja päästä pelaamaan eri kentillä. Suosittelen ehdottomasti osallistumaan ja ottamaan tuntumaa leikkimieliseen kilpailemiseen.

 

Muita tapahtumia on mm. 24h junnugolfille -tapahtuma, johon aiomme tänä vuonna osallistua. Tapahtumalla kerätään varoja junioritoiminnan kehittämiseksi ja se tapahtuu pelaamalla 24 tuntia golfia yhtäjaksoisesti. Lahjoituksia saamme sitten reikätuloksista, jotka ovat par tai parempia. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja tästä 25. - 26.6. järjestettävästä tapahtumasta tarkemmin myöhemmin.

 

Vielä tiedoksi, että 5.5. pelataan meillä Hillissä Junior Challenge Tourin osakilpailu. Vapaaehtoisiksi tarvitaan aina esim. pari startteria ja muutama forecaddie. Halukkaat, jotka voivat osallistua 5. päivä aamupäivän aikana, voivat laittaa minulle tietoa.

 

Lisää viestiä, kun muut suunnitelmat tarkentuvat. Nyt kaikki junnut pelaamaan ja osallistumaan harkkoihimme ja muihin tapahtumiin. Pidetään niissä rennolla mielellä hauskaa, löydetään uusia kavereita ja kehitytään golfin pelaajina.

 

Terveisin,

Tuomo / Junnuvastaava


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: