loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Hieno päivä

Naiset, lisätty 1 vuosi sitten

Naisten kauden avaus

Helatorstaina kokoontui iso porukka Hill Siden naisia nauttimaan golfista mitä kauneimmassa kevätsäässä. Ensin harjoiteltiin lähipeliä Ninon opastuksella, ja sitten lähdettiin kahden hengen joukkuein pelaamaan scramblea Valleylle. Kenttähän on jo todella hienossa kunnossa, koivut hennosti vihertävät ja linnut laulavat - kyllä siellä kelpaa golfaajan kulkea! Peli sujui toisilla paremmin kuin toisilla, mutta toivoakseni kaikilla oli hauskaa. Itseäni pääsi hetken verran harmittamaan ysin tienoilla, kun bunkkerissa sain taas kerran niellä pölyä... Mutta se unohtui, kun pääsimme valvoja Rollen kyydillä sen raskaan mäen - kiitos Rolle!

Pelin jälkeen nautittiin lounasta ja jaettiin palkintoja: voittajapari Minna ja Pia saivat Putiikki Bran lahjakortit, kakkosiksi tulivat Lea ja Tuija, ja kolmansiksi me Jennin kanssa (Jenni värvättiin mukaan harjoitusgriiniltä juuri ennen starttia :)). Kaikki tulokset ovat nähtävissä kilpailukalenterissa.

Kausi jatkuu niin, että seuraavaksi mielellään ihan kaikki Hill Siden naiset ilmoittautuvat naisten reikäpeliin eli Ladies Cupiin, nyt heti tai viimeistään ensi maanantaina 14.5. Eilen saatiin sinne kaksi uutta nimeä, hyvä Hanna-Mari ja Jenni! Uusia pelikavereita ainakin niistä peleistä löytää, ihan riippumatta siitä, miten peli sujuu. Pelikavereita on tarjolla myös Ladylähdöissä, niitä tulee kalenteriin aluksi ainakin tiistai-iltapäiville 22. ja 29.5. Muitakin iltapäiviä voi ehdottaa, tekstaria tai sähköpostia tulemaan vaan.

Perinteinen nelikantapeli pelataan Hillillä keskiviikkona 6.6., kutsu on tulossa kilpailukalenteriin, ja ilmoittautua voi sähköpostiin ladykapteeni@hillsidegolf.fi. Pelit alkavat klo 16:30 ja niiden jälkeen tarjolla on iltapalaa, naistoimikunta tarjoaa. Mukaan mahtuu kuusi pelaajaa kustakin seurasta. Vieraat tulevat Vihti Golfista, St Laurencesta Lohjalta ja Ringsidesta Espoosta.

Naiset pelaavat tänä kesänä omaa kuukausikisasarjaa, joka saadaan käyntiin kesäkuussa. 30.6. on ensimmäinen osakisa ja toinen sitten 28.7. Toivottavasti neljä kisaa saadaan pelattua ennen kauden päättymistä.

Kausi on saatu hyvään vauhtiin, nyt ei muuta kuin nautitaan keväästä ja hienoista kentistämme, ja pelataan sen minkä ehditään!

 

Anne

Nino opettaa


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: