loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Tulevia tapahtumia naisille

Naiset, lisätty 12 kuukautta sitten

Ladylähdöt 29.5.

Tiistaina on taas tarjolla peliseuraa: lähdöt Hillillä klo 16:30 ja 16:40 on varattu naisille. Soittamalla caddiemasterille saa varattua paikan, jos ei sitten tule vaan äkkilähdöllä.

 

Reikäpelit

Kisa on käynnistynyt ja kaaviossa on ainakin yksi peli jo pelattu. Tässä vielä muistutuksena, miten pelaajien tasoitus lasketaan. Otetaan ihan kuvitteelliset pelaajat A ja L, joista A:n tarkka tasoitus on 14,1 ja L:n 23. Lasketaan ensin kummallekin 2/3 tasoituksesta, jolloin A:lle tulee 9,4 ja L:lle 15,3. Näille katsotaan slopet, jotka ovat (Hillillä) 8 ja 14. Siis kuudella vaikeimmalla reiällä L voi pelata lyönnin enemmän kuin A, ja silti tuon reiän tulos menee tasan. Reikäpeliä varten on olemassa eri kortti kuin se tavallinen tuloskortti, ja siinä reikäpelikortissa reikien vaikeusjärjestys on niin, että esimerkiksi nuo kuusi vaikeinta ovat 14, 10, 2, 7, 15 ja 5.

Tuloksen kirjaaminen on vapaamuotoista. Esimerkiksi kun L voittaa reiän, hän voi kirjata kohdallensa  '1 UP' ja A:lle '1 DOWN', ja jos A sitten voittaa seuraavan reiän, on tilanne 'ALL SQUARE'. Ja niin edelleen. No sitten pelataan vaikkapa reiälle 16 asti niin, että tilanne sen jälkeen on L:lle '3 UP'. Koska jäljellä on enää kaksi reikää, jotka A:n olisi mahdollista voittaa, peli on ratkennut, L on voittanut ja tulos kirjataan '3/2'. Voittaja ilmoittaa tuloksen caddiemasterille. Jos sitten käy niin, että peli on tasan 18 reiän jälkeenkin, pitää jatkaa ykköseltä reikä kerrallaan, kunnes toinen voittaa reiän.

Reikäpelissä voi reiän luovuttaa kaverille, jos näyttää siltä, ettei reiän voittoon ole enää mahdollisuuksia, eikä reikiä tarvitse pelata loppuun asti, eli jos kaverilla on enää lyhyt putti jäljellä, sen voi hänelle antaa.

 

Ystävyysottelu 6.6.

Saamme Hill Sideen vieraita Espoon Ringside Golfista, Vihti Golfista ja St Laurencesta, ja pelaamme leppoisan pistebogikisan kuusihenkisin joukkuein. Pelien jälkeen naistoimikunta tarjoaa kaikille vielä iltapalaa. Ilmoittaudu NexGolfin kautta, jonne kisa avataan mahdollisimman pian, tai sitten sähköpostilla ladykapteeni@hillsidegolf.fi.

Nämä ystävyysottelut ovat hauskoja tapahtumia. Tule siis mukaan - meillä on voitto puolustettavana :)

Nähdään!

 

Anne


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: