loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Menestystä Hill Sideen

Naiset, lisätty 11 kuukautta sitten

Naisten nelikantaottelu

Keskiviikkona 6.6. pelattiin Hill Coursella perinteinen naisten ystävyysottelu neljän seuran kesken. Mukana oli kuusi naista Vihti Golfista, St Laurence Golfista, Espoo Ringside Golfista (ensimmäistä kertaa mukana, tuli Nurmijärven tilalle) ja meiltä. Pelimuotona oli pistebogikisa (koko joukkueen pisteet yhteensä) ja kaksi erikoiskilpailua, lähimmäs lippua 17:lla ja lähimmäs lippua kahdella 6:lla. Olimmeko epäkohteliaita, kun kaikki kisat voitimme? Lea A.-K. ja Pia S.-K. löivät pallonsa lähimmäs lippua, ja kotijoukkue keräsi reilusti enemmän bogipisteitä kuin muut joukkueet.

 

Ilta oli jo myöhäinen, kun viimeiset pääsivät maaliin ja pisteet oli laskettu (tulospalvelun hoitivat käsin Jukka ja Ripa, voin suositella :-)). Pelin jälkeen saimme vielä  iltapalaa - iso kiitos Hinnille!

 

Seniorien seuraottelu

Tiistaina 5.6. pelattiin Valley Coursella perinteinen seniorien seuraottelu Espoon Golfseuraa vastaan todellisessa myrskytuulessa. Joukkueiden kooksi oli sovittu 6 naista ja 6 miestä, mutta molemmilla joukkueilla jäi naiskiintiö vajaaksi. Tällä kerralla lisämiehet sitten korvasivat naisia, ainakin määrällisesti. Voitto tuli kotiin tässäkin ottelussa, ja vieläpä murskalukemin 253-214 (kahdeksan parhaan bogipisteinä). Parhaat henkilökohtaiset tuloksetkin kirjattiin kotijoukkueelle: Heikki Rinne 37 ja (tarkistuksen jälkeen) Kaarina Pulkkinen 33. Muut joukkuetulokseen vaikuttaneet pelaajat olivat Merja Vähäkainu, Riitta Lausteela, Anne Paakki, Jukka Paakki, Timo Riikonen ja Reima Kuvaja. Erikoiskilpailujen voitto annettiin kohteliaasti vieraille: lähimmäs lippua löi väylällä 12 Tuija Ilamo ja pisimmän draivin kiskaisi väylällä 18 Heikki Hakkarainen. Mukava kisa, josta kiitos koko joukkueelle!

 

Seuraava seniorien seuraottelu pelataan sekin kotikentällä (Hill), perjantaina 27.7. Gumböleä vastaan. Joukkueen kokoonpano on taas 6 naista ja 6 miestä. Ilmoittautuminen avataan hyvissä ajoin NexGolfiin.

 

Seniorien kuukausikilpailu

Torstaina 7.6. käytiin seniorien toinen kuukausikilpailu Valley Coursella. Tuuli oli kääntynyt kuten Maija Poppasessa, joten moni edellisinä päivinä hyvin pelannut (minä mukaan lukien) oli täysin hukassa. Monelta muulta toki peli luisti: naisten pistebogin voitti Paula-Riitta Evilä (36), seuraavina Kaarina Pulkkinen (35) ja Merja Vähäkainu (34). Miesten sarja kolme parasta olivat puolestaan Juhani Sjöholm (35), Reima Kuvaja (34) ja Arto Puolanne (34). Juhanilla oli pöljä päivä, sillä hän tirvaisi myös lähimmäs lippua kahdella lyönnillä väylällä 15 (5,48 m). Lyöntipelikisaa Juhani ei sentään aivan onnistunut voittamaan, kun sekä Harri Mykkänen että Merja Vähäkainu löivät vain 85 kertaa. Palkintojenjaossa arpaonni oli tällä kerralla Kari Dammertin puolella, kun se edellisessä kisassa oli suosinut seniorinestoriamme Valde Kukkaroa, joka oli tässäkin kisassa mukana malliksi nuoremmille.

 

Seuraava seniorien kuukausikilpailu on poikkeuksellisesti tiistaina, 3.7. (Hill Course). Jo sitä ennen pelataan perjantai-iltana 29.6. klo 17 alkaen seniorien Yölintukisa Hillillä. Pelimuotona on drive scramble arvotuin kolmen hengen joukkuein. Kisamaksu on 15 euroa omilta ja 20 euroa vierailta sisältäen "normaalin huikopalan" Warsteiner-kymppikioskilla. Ilmoittautuminen on auki NexGolfissa.

  

Naistoimikunnan puolesta Anne ja senioritoimikunnan puolesta Jukka

 

nelikanta_060618

 

Kuvassa vasemmalta Minna, Merja, Anne, Lea, Satu ja Pia.

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: