loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kesän kruunu

Naiset, lisätty 11 kuukautta sitten

 

Sunnuntai 1.7. on Hill Sidessa kesän kohokohta, kun Kukkulalle kruunataan kuningatar. Pelataan mukava kierros kahdessa eri sarjassa, alemmat tasoitukset pelaavat lyöntipeliä ja ylemmät pistebogia. Kisaan sisältyy muutama erikoiskisa, joista hauskin lienee väylällä 17, missä voi jopa nähdä promme Ninon tavoittelemassa griiniä draiverillaan! Pelin jälkeen syödään lounasta, kuningatar saa kruununsa ja taputetaan muillekin voittajille. Kummastakin sarjasta palkitaan kolme parasta.

Pääsylippu kruunajaisiin maksaa pelioikeutetuille 20 e ja vieraille 50 e, sisältäen siis lounaan ja hyvät palkinnot. Valitettavasti miehet eivät pääse tähän tapahtumaan pelaamaan, mutta mukaanhan voi tulla vaikka mailapojaksi - ihan ilmaiseksi :)

 

Tervetuloa kaikki mukaan, säästäkin näyttää tulevan paljon parempi kuin juhannuksena!

 

Naistoimikunnan puolesta,

Anne

 

ps. Kesäkuun kuukausikisa on ensi lauantaina, mutta koska se osui nyt kalenterissa monen muun tapahtuman keskelle, ei osallistujia nähtävästi tule niin monta, että tästä saisi ranking-kelpoista osakilpailua. Heinäkuussa sitten uusin voimin!


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: