loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Hattutemppu Hill Sidessa

Naiset, lisätty 1 vuosi sitten

Reikäpelien kuningatar 2018

Reikäpelit on ratkottu kolmessa sarjassa ja voittaja selvillä Captain's Cupissa, senioreissa ja naisten sarjassa. Voittajalista näissä sarjoissa on lyhin mahdollinen: Minna Mäkinen voitti ne kaikki!!! Aivan mahtava suoritus! Pelejä on pelattu keväästä asti ja Minnan peli se vaan sujuu läpi koko kauden. Paljon onnea, Minna!

 

Ikäkausimestikset

Tulevana viikonloppuna ratkotaan eri ikäiset seuran parhaat lyöntipelaajat. Sinne ehtii vielä ilmoittautua - menkää mukaan te, ketkä pääsette! Itse en nyt pysty kuuskymppisten mestaruutta puolustamaan, kun samaan ajankohtaan osuu SGS:n Aluetourin finaalit Ruuhikoskella. Ehei, en pelaa siellä, vaan Jukka on siellä 'töissä' ja minä autokuskina mukana :)

 

Kolme mailaa ja putteri

Kausi 2018 on tarjonnut hienoja golfpäiviä ja ne jatkuvat aina vaan. Pelaamme vielä ennen seuran päätöskisaa naisten kesken leppoisan kolmen mailan ja putterin kisan sunnuntaina 23.9. klo 14 alkaen Hillillä. Valitse siis kolme luottomailaasi ja putteri kierrokselle mukaan, ja jätä muut autoon. Aiemmin on tämän kisan jälkeen usein ollut tarpeettomiksi havaittuja mutta muuten hyviä mailoja halvalla tarjolla... Pelin jälkeen nautitaan pukkarin 'olohuoneessa' pientä iltapalaa ja saunajuomaa. Palkintojakin on vielä varastossa! Nähdään silloin viimeistään!

 

terveisin Anne

 

minna

Minna Mäkinen


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: