loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Hemmottelua naisille

Naiset, lisätty 1 vuosi sitten

Sunnuntaina 23.9. on Hill Sidessa naisten iltapäivä. Tarjolla on klo 14 alkaen Hillillä rentoa ja kevyttä peliä, ei tarvita mukaan kuin kolme mailaa, putteri ja utelias mieli. Millä mailalla ylitän väylän 17 lammen? Mitä reittiä edetään valituilla mailoilla 14:llä? Pääseekö rautaseiskalla ulos bunkkerista? Esimerkiksi tällaisia strategisia seikkoja voi miettiä sunnuntaihin asti, jos vaikka ei meinaa uni tulla illalla.

Kierroksen jälkeen saadaan iltapalaa naisten pukuhuoneen oleskelutilassa, ja tietysti sauna on myös lämpimänä. Eikä tässä vielä kaikki! Oma kosmetologimme Tuupaisen Marja on lupautunut tuomaan meille tietonsa, taitonsa ja erilaiset aineet ihon ja kehon hoitamiseen. Marja antaa myös henkilökohtaista opastusta halukkaille, yleisen rupattelun lomassa.

Tämän kauden naisten päätöstapahtuman naistoimikunta tarjoaa jäsenilleen hintaan 0 euroa (+gf), tervetuloa mukaan! Ilmoittautua voi nexgolfissa tai soittamalla caddiemasterille. Mukaan voi tulla ilman pelaamistakin ilmoittautumalla allekirjoittaneelle.

Nähdään viimeistään sunnuntaina!

 

naistoimikunnan puolesta

Anne (0400 852368)

 

 

 

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: