loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Vähemmälläkin pärjää

Naiset, lisätty 1 vuosi sitten

Sunnuntai-iltapäivän kauniissa syyssäässä pelattiin Hillillä naisten kolmen mailan ja putterin kisa 11 naisen voimin. Toiset pärjäsivät tosi hyvin ja toiset sitten eivät, mutta niinhän se on joka kisassa. Useat saivat kuitenkin todeta, että ei niitä mailoja välttämättä tarvitse neljäätoista. Pia S.-K. oli valinnut puuvitosen avausmailakseen, ja kun väylän 12 tiiboksia lähestyttiin, Pia totesi, että tässä hän varsinkin kaipaa draiveriaan. Ja siitähän se puuvitonen ei tykännyt, vaan töksäytti kostoksi kierroksen huonoimman avauksen. Sopivimman mailavalinnan ja lyönnin onnistui väylällä 17 tekemään Riikka V., joka löi pallonsa lähimmäs lippua. Ja kyllä, rautaseiskalla pääsee pois bunkkerista helposti, ainakin Päivi R. väylän 15 griinibunkkerista - pitää vain valita sopiva poistumissuunta. Parhaan tuloksen pelasi Lea A.-K., 33 pistettä. Laskimme myös ryhmien putteja, kolme parasta tulosta kultakin reiältä yhteenlaskettuina, ja paras yhteistulos oli 93 puttia.

Pelin jälkeen syötiin iltapalaa ja nautittiin myös Marja T:n tarjoamista hoidoista. Kasvojen lymfahieronta näytti hiljentävän vuorollaan jokaisen!

Kiitos kaikille tästä kaudesta! Tulevaan kauteen lähdetään miettimään uusia kujeita. Sitä ennen kuitenkin päätetään tämä kausi lauantaina 6.10. koko seuran voimin cross countrya pelaten ja iltaa istuen: tervetuloa päätöstapahtumaan kaikki mukaan!

 

syysterveisin Anne


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: