loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Päätösjuhla

Naiset, lisätty 1 vuosi sitten


Lauantaina 6.10. päätettiin Hill Siden virallinen kausi 2018 pelaamalla ja juhlimalla. Ensin pelattiin Jannen ja kumppaneiden suunnittelemalla Cross Country -kentällä 12-reikäinen lyöntipelikisa. Kenttä kierteli ristiin rastiin pitkin ja poikin Valley Coursea, ja koska kaikki tekniset apuvälineet olivat kiellettyjä, oli tavoitelluissa lyöntisuunnissa ja -mitoissa aikamoista pähkäilyä: esimerkiksi väylän 1 valkoiselta lyöntipaikalta pelattiin väylän 2 läntille, väylän 4 punaiselta lyöntipaikalta väylän 1 läntille ja väylän 1 punaiselta lyöntipaikalta väylän 9 läntille. Kisa oli kaikkien mielestä mukavaa vaihtelua, ja hauskaa oli. Golfsuunnistuksen hallitsi naisista parhaimmin Elina Ulpovaara ja miehistä Jaakko Iho.

Peseytymisen, pukeutumisen ja meikkaamisen jälkeen oli vuorossa illallinen. Ruoka oli ilman muuta koko kauden parasta, mistä Hinnille ja keittiölle suuri kiitos. (Kiitos myös kisassa tarjoilluista a-luokan grillimakkaroista!) Ruokailun aikana katseltiin kankaalta Pirjon ja Pekan Ryder Cup -kuvia ja jaettiin palkinnot kauden mestareille ja muille mitalisteille. Varsinaisten kisapalkintojen lisäksi jaettiin kolme tunnustuspalkintoa Hill Siden maineen ja hengen hyväksi tehdyistä erinomaisista suorituksista: vuoden juniori -kunniakirjan sai Elias Sirenius, pisin draivi -kunniakirjan Tia Teiniketo, lähimmäs lippua -kunniakirjan Rolf Salenius ja Heikki Sjöholm -palkinnon Kai Vanha-aho. Rolle herkistyi saamastaan kunnianosoituksesta niin paljon, että vetäisi pari värssyä tunnettua kansanlaulua "Vem kan segla förutan vind?" Nuotilleen meni.

Illan päätteeksi järjestettiin sivupöydässä pienimuotoinen Hill Side -tietokilpailu. Siinä seuran epäviralliseksi kivikoskeksi julistettiin ylivoimaisesti Päivi, joka tiesi kuin apteekin hyllyltä vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:
Mikä on seuran vanhimman jäsenen ikä?
Kuka on pelannut Hill Siden kentillä eniten harjoituskierroksia kaudella 2018?
Kuka on käyttänyt eniten klubikorttia?
Kenellä kahdella seuran jäsenellä on SM-mitali istumalentopallossa?
Ketkä kolme kauden 2015 Vain elämää -esiintyjää on pelannut Hill Sidessa viimeisen viikon aikana?

Vaikka kausi 2018 on näin saatu juhlituksi päätökseen, jatkuvat pelit edelleen niin kauan kuin ilmoja pitelee. Koska alkanut viikko on taas lämpiämään päin, ei mailoja kannata vielä panna talviteloille. Kun se hetki sitten lopulta koittaa, muistakaa poistaa bägin evästaskusta ne muutoin vasta keväällä löytyvät mustat banaanit.

Ry:n puolesta
Anne ja Jukka

cross_country_6.10.2018


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: