loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Seniorien kalenteria

Seniorit, lisätty 1 vuosi sitten

Arvoisat seniorit!

Hill Siden golfkausi on saatu käyntiin eilen. Valley-kentällä olikin jo monta innokasta senioria karistamassa talven jäykkyyttä kintereistään. Ryhdistä ja naaman ilmeistä päätellen näytti peli sujuvan kaikilla erinomaisesti, mikä lupailee meille oikein mukavaa kesää.

 

Ensi viikon torstaina 26.4. vietetään klubitalolla seniorien kauden avausiltaa. Kello 17:30 alkaen voi jokainen mitata oman kehonkoostumuksensa Jukka-Pekka Nurmen (Fysios Nummela) välineillä ja avustuksella löytääkseen itsestään mahdollisia kehityskohteita. Kello 18 alkaa varsinainen ohjelma. Aluksi puhuu Petri Jalanko (Valmennuskeskus Newton) aiheesta "Miten säilyttää lyöntipituudet ja pysyä terveenä". Sen jälkeen seuraa kauden 2017 palkintojenjako (lyöntipelit, reikäpeli, kuukausikilpailut, viikkokisa), ja lopuksi jutellaan tämän kauden meiningeistä. Kahvia saa ja pullaakin. Ilmoittautuminen NexGolfissa viimeistään 24.4.

 

Senioreilla on tällä kaudella ohjelmassa seuraavia kisoja. Lisäksi voimme osallistua seuran yleisiin kisoihin (mm. avauskilpailuun 28.4.) ja seniorinaisille on tarjolla naistoimikunnan järjestämiä tapahtumia, joten jokaiselle luulisi löytyvän jotakin.

 

Seniorien 1. kuukausikilpailu pelataan torstaina 3.5. Hillillä. Siihen voi jo ilmoittautua NexGolfissa. Muut kuukausikilpailut ovat torstaina 7.6. (Valley), tiistaina 3.7. (Hill), keskiviikkona 1.8. (Valley) ja torstaina 6.9. (Hill). Kilpailuissa on kaksi sarjaa, tasoituksellinen pistebogey ja tasoitukseton lyöntipeli (scratch), molemmat sekä naisille että miehille. Kolmen parhaan osakilpailun tulos otetaan huomioon kokonaiskisassa. Lokakuussa ei pelata varsinaista kuukausikilpailua vaan "everybody"-kisa torstaina 4.10. (Hill).

 

Reikäpelimestaruus ratkaistaan kesän aikana pudotuspeleinä 2/3:n tasoituksilla.

 

Perjantaina 29.6. pelataan iltasella "yölintu"-kisa Hillillä, todennäköisesti jonkinlaisena joukkue-scramblena.

 

Lauantaina 30.6. pelataan yhteislähdöllä kutsukilpailu kaksihenkisin joukkuein. Joukkueen toinen pelaaja on oma seniori ja toinen hänen kutsumansa vieras jostakin toisesta seurasta. Kenttänä on Valley.

 

Lauantaina 25.8. pelataan haasteottelu seniorimiehet vs. naiset (pistebogey, Hill). Joukkueiden tulokseen otetaan mukaan sopiva määrä parhaita henkilökohtaisia tuloksia. Toiseksi haasteotteluksi on suunniteltu seniorien ja juniorien välistä reikäpeliä kansallisen golfviikon aikana (11.-17.6.).

 

Seniorien lyöntipelimestaruudet ratkaistaan viikonloppuna 8.-9.9. molemmilla kentillä pelaten.

 

Seniorien seuraottelut on sovittu pelattavaksi seuraavasti. Joukkueessa on kulloinkin 6 naista + 6 miestä. Yleensä pelimuotona on pistebogey siten, että 8 parasta tulosta otetaan mukaan joukkueen yhteistulokseen, mutta muutkin pelimuodot ovat mahdollisia periaatteella "isäntä päättää". Ilmoittautumiset NexGolfin kautta.

  • Tiistai 5.6. Hill Side - Espoon Golfseura (Valley)
  • Perjantai 27.7. Hill Side - Gumböle Golf (Hill)
  • Torstai 2.8. Nordcenter - Hill Side (Benz)
  • Tiistai 21.8. Hill Side - Kurk Golf (Hill)
  • Tiistai 28.8. Vihti Golf - Hill Side

 

Lisäksi olemme mukana Uudenmaan alueen reikäpeli-cupissa kolmihenkisin joukkuein. Ottelupäivät sovitaan kohtapuoliin.

 

Kisojen vastapainoksi lähdemme kesän aikana perinteiselle leppoisalle kesäretkelle jonnekin päin Suomea. Toki sielläkin pelataan golfia muun lystinpidon ohessa. Aika ja paikka selviävät tuonnempana.

 

Toivottavasti jokainen Hill Siden seniori löytää näistä kisoista ja muista tapahtumista itselleen sopivaa tekemistä. Ainakaan hyvän seuran puuttumisesta se ei jää kiinni.

 

Jukka

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: