loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Seniorit valmiina!

Seniorit, lisätty 1 vuosi sitten

 

 

Torstai-iltana 26.4. kokoontuivat Hill Siden ikinuoret seniorit klubitalolle aloittamaan uutta pelikautta. Paikalla oli kolmisenkymmentä innokasta senioria.

 

Ohjelma aloitettiin mittaamalla kehonkoostumusta Jukka-Pekka Nurmen (Fysios Nummela) laitteella. Tulos veti muutaman seniorin vakavaksi, mutta pääosin oltiin rinta rottingilla ja vertailtiin huippuluokkaa olevia kehonkoostumuksia. Sitten jatkettiin jakamalla kauden 2017 palkinnot. Melkein koko pöytä saatiin tyhjäksi, mutta muutama palkinto jäi vielä odottamaan ottajaansa. Ei huolta; kyllä ne löytävät voittajansa vielä tämän kesän aikana.

 

Tilaisuuden päänumero jatkoi sopivasti samasta teemasta, jolla aloitettiin: Petri Jalanko (Valmennuskeskus Newton) puhui golfin yleisistä terveysvaikutuksista ja antoi ohjeita golfissa tarvittavan fyysisen kunnon (ja sitä kautta mm. lyöntipituuden) parantamiseen. Seniorit kuuntelivat asiantuntevaa esitelmää hartaasti ja esittivät tukun oivallisia kommentteja ja kysymyksiä. Itse käyn golfkauden ulkopuolella kuntosalilla kaksi kertaa viikossa ja golfkauden aikanakin kerran. Olin tyytyväinen itseeni, kun Petri sanoi tämän määrän riittävän vallan mainiosti. Olin myös mielissäni siitä, että Petri totesi penkkipunnerruksen täysin tarpeettomaksi golfarille. Voin siis lopultakin lopettaa tämän inhokkiliikkeen tekemisen, ja oikein luvan kanssa. Petrin ohjeita noudattaen tulen jo seuraavalla kuntosalikäynnillä korvaamaan penkkipunnerruksen leuanvedolla, kuntopallon heitolla ja kuminauhan venyttämisellä, joiden avulla draivini ovat jo ensi viikon kuukausikisassa ainakin metrin verran nykyistä pidempiä. (Huomisen avauskisan pisimpään draiviin eivät uudet harjoitteet valitettavasti ehdi vielä tepsiä, joten voittoa ei ole luvassa.)

 

Lopuksi käytiin läpi tämän kauden senioriohjelmaa, jonka vien lähiaikoina myös klubitalon alakerran ilmoitustaululle. Kuukausikilpailut käynnistyvät ensi viikon torstaina 3.5. Hill Coursella. Ensimmäiset lähdöt ovat klo 9. Pelimuotoina ovat tuttuun tapaan pistebogey täysin tasoituksin ja tasoitukseton lyöntipeli (scratch), molemmat erikseen naisille ja miehille. Vielä ehtii ilmoittautumaan, sillä ilmoittautumisaika umpeutuu vasta keskiviikkona 2.5. klo 12. Vaikka kuukausikilpailussa toki kilpaillaan, ei tuloksella ole (ainakaan toivottavasti) suurta väliä, joten kaikki seniorit ovat tervetulleita osallistumaan. Kisamaksu on 15 euroa, joka sisältää mahdollista epätäydellistä suoritusta kompensoivan lounaan. Sitä paitsi kuukausikilpailuissa voi palkinnoille päästä taidon lisäksi pelkällä onnella, kun yksi palkinto arvotaan kaikkien paikalla olevien kisaajien kesken. Aiemmin ilmoittamaani kuukausikilpalujen ohjelmaan tulee sellainen muutos, että torstaiksi 6.9. merkitty kisa täytyy siirtää toiseen päivään. Syynä on se, että samaan aikaan (5.-6.9.) metsästetään Peuramaan isännöimänä Hopeista Peuraa Niitväljassa Virossa, ja metsästysmatkalle on taas toivottavasti lähdössä aikamoinen joukko meidänkin seniorejamme.

Kisaohjelmasta voi tässä mainita lisäksi ensimmäisen seniorien seuraottelun, joka pelataan tiistaina 5.6. meidän Valley-kentällämme Espoon Golfseuraa (EGS) vastaan. Molemmissa joukkueissa on 6 naista ja 6 miestä, ja ilmoittautuminen avautuu NexGolfissa hyvissä ajoin ennen ottelua. Puolustetaanpa taas voitto kotiin!

 

Muusta ohjelmasta kannattaa kalentereihin merkitä perinteinen seniorien kesäretki, joka tehdään 13.-14.8. Retkeä junaileva Reijo Lahtinen kertoi, että tällä kerralla mennään itään ja tarkemmin ottaen Kotkaan. Siellä pelikenttänä on Kymen Golf Mussalossa, ja menomatkalla pelataan välietappina jollakin muulla idän suunnan kentällä. Tarkempi ohjelma selviää tuonnempana.

 

Tästä se Hill Siden kausi taas käynnistyy pikkuhiljaa. Avaustapapahtuman perusteella ainakin seniorit ovat menossa kohti parasta kauttaan!

 

Nähdään kentällä, t. Jukka.

 

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: