loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Seniorien kuukausikilpailu 1

Seniorit, lisätty 1 vuosi sitten

Seniorien kauden 2018 ensimmäinen kuukausikilpailu pelattiin torstaina 3.5. Mukana oli 26 pelaajaa, mutta enemmänkin olisi kentälle mahtunut. 

 

Pelikenttä Hill Course oli sateiden jäljiltä litimärkä, ja "kuivan" droppauspaikan löytäminen oli usein mission impossible. Sää oli kuitenkin hyvä: tyyntä, välillä aurinkoista, vajaat 15 astetta. Tunnelmaa nosti myös mukava ja rento peliseura, samoin kuin monipuolinen ja maukas kisalounas.

 

Entisenä tutkijana päätin tutkia empiirisesti keskiviikkona Myytinmurtajissa ollutta väitettä: koska puusta on 90% ilmaa, menee golfpallo siitä läpi 90%:n todennäköisyydellä. Tuplatestin perusteella päädyin samaan tulokseen kuin Myytinmurtajat: ei mene, ainakaan männystä. Myytti on siis lopullisesti murrettu eikä muiden kannata sitä enää testata.

 

Muut olivat ilmeisesti uskoneet Myytinmurtajia eivätkä hakanneet pallojaan Hillin mäntyihin, koska tuloksiakin saatiin aikaan. Naisten pistebogeysarjan voitti Päivi Rinne (35 p), seuraavina Anne Paakki ja Paula-Riitta Evilä. Miesten vastaavan sarjan voitti Erkki Evilä (36 p), seuraavina Timo Haaparanta ja Heikki Rinne. Naisten lyöntipelinkin voitti Päivi (94) ja miesten lyöntipelin puolestaan Timo (87).

 

Seuraava kuukausikilpailu pelataan torstaina 7.6. Pelikenttänä on silloin Valley.

 

Näkemisiin, t. Jukka


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: