loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Golfseniorien kesätapahtuma

Seniorit, lisätty 1 vuosi sitten

Suomen Golfseniorit ry:n kesätapahtuma järjestetään Hill Sidessa torstaina 12.7. Tapahtuma sisältää kahden hengen scramble-kisan (lyöntipeli) 1/4 tasoituksilla ja yhteislähtönä klo 10 Hill Coursella. Mukaan voi tulla myös pelkästään pelaamaan osallistumatta varsinaiseen kisaan. Kisaan voi ilmoittautua ilman pariakin, jolloin järjestäjät muodostavat yksin ilmoittautuneista sopivat joukkueet.

 

Tapahtumaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 100 pelaajaa, joista Hill Sidella on 20 pelaajan kiintiö. Osallistumismaksu on 40 euroa muilta, mutta ainoastaan 10 euroa Hill Siden pelioikeutetullta! Kannattaa siis ilmoittautua pika pikaa ja hyödyntää tämä hieno erikoistarjous, johon sisältyyvät kisan tai pelin lisäksi aamukahvi, keittolounas ja tukku hienoja palkintoja. On kuitenkin huomattava, että tapahtumaan osallistuvien on oltava Suomen Golfseniorit ry:n jäseniä. Jos jäsenyys puuttuu, niin äkkiä siis jäsenhakemus vetämään.

 

Ilmoittautuminen on alkanut tänään tiistaina 12.6., ja se päättyy perjantaina 6.7. klo 12. Hillsidelaisille on ilmoittautuminen auki NexGolfissa, josta löytyy myös tarkempi kutsu.

 

Nähdään kesätapahtumassa,

Jukka

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: