loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Seniorit uudelle levelille

Seniorit, lisätty 1 vuosi sitten

"Olemme nousseet uudelle levelille", totesi seniorien reikäpelijoukkueen kapteenina toiminut Kale Suominen, kun joukkueemme oli edennyt Uudenmaan alueen seniorien (UAS) reikäpeli-cupissa jatkoon.  Samassa alkulohkossa HSGC:n kanssa olivat Gumböle Golf, Sea Golf Rönnäs ja Vuosaari Golf. Joukkueemme (Päivi ja Heikki Rinne, Elina Ulpovaara, Merja ja Risto Vähäkainu, Harri Mykkänen) voitti kotikentällä murskaavasti Gumbölen ja Vuosaaren häviten niukasti Rönnäsissä. Kaksiosaisessa puolivälierässä vastustajanamme on St. Laurence Golf. Onnea matkaan, ja parempi joukkue voittakoon!

 

Perjantaina 29.6. pelattiin Hillillä tuulisessa säässä Yölintu-kisa kolmen hengen drive scramblena, jossa jokaiselta pelaajalta valittiin kuusi avausta. Ylivoimaisen voiton nappasi Eeva-Liisa Rajala 42 bogipisteellä, mutta kaikki muutkin osanottajat pelasivat iltahämärissä kelpo golfia. Kiitokset Päiville hienosti järjestetystä kisasta ja ravintolalle maittavasta iltapalasta Warsteinerilla!

 

Kauden kolmas kuukausikisa pelattiin 3.7. Hillillä. Sade ei haitannut tuloksentekoa: Naisten pistebogisarjan kolme parasta olivat Sirkka "Pena" Peltokorpi 37 p. (voittaen myös lähimmäs lipun väylällä 8 Aku Ankka -tuloksella 313), Merja Vähäkainu 36 p. ja Anne Paakki 34 p. Miehissä palkinnoille pääsivät Erkki Evilä 39 p., Markku Niinimäki 36 p. ja Risto Vähäkainu 35 p. Scratchissa kovimmat tulokset löivät tiskiin Merja Vähäkainu (83) ja Kale Suominen (86). Arvonnassa onni suosi tällä kerralla Irja Kemppaista.

 

Kauden mittaan kuukausikisoista kerätään myös ranking-pisteitä siten, että lopputuloksiin noteerataan kolme parasta sijoitusta. Kolmen osakisan jälkeen naisten pistebogisarjaa johtaa Päivi R. (54 p.) ja jaetulla kakkossijalla ovat Paula-Riitta E., Anne P. ja Kaarina P. (49 p.). Naisten scratch-sarjassa kolmen kärki on Anne P. ja Päivi R. (54 p.) sekä Paula-Riitta E. (49 p.). Miesten puolella pistebogisarjaa johtaa puolestaan Timo H. (48 p.) lähimpinä uhkaajinaan Harri M. ja Heikki R. (43 p.). Miesten scratchissa kolme parasta ovat tällä hetkellä Harri M. (56 p.), Timo H. (55 p.) ja Kale S. (52 p.). Koska jäljellä on vielä kaksi kuukausikisaa (1.8. ja 3.9.), eivät ranking-sarjat ole vielä suinkaan ratkenneet, vaan niissä käytäneen tuimaa taistoa aivan viime rei'ille asti.

 

Nähdään kentillä ja kisoissa,

Jukka

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: