loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Stadi vs. Lande

Seniorit, lisätty 10 kuukautta sitten

Jos ei vuori tule Muhammedin luo, täytyy Muhammedin mennä vuoren luo: koska Helsinkiin  ei ole saatu aikaiseksi kunnollista golfkenttää, piti meidän muuttaa sellaisen luo. Olemme olleet siis 27.11. alkaen vihtiläisiä - vai pitääkö sanoa nummelalaisia, ne kun ovat kuulemma eri asioita. Meidät tänne houkutellut golfkenttä ei kuitenkaan ole se läheisen laskettelurinteen kylkiäinen, vaan tietysti oma Hill Sidemme. Edestakainen pelireissumme lyhenee nyt 80 kilometriä ja pahimpana ruuhka-aikana melkein kaksi tuntia, joten ehdimme tästä lähtien pelaamaan päivässä helposti vähintään kaksi kierrosta ja käymään välissä kotona palauttavilla päiväunilla.

 

Olemme tutustuneet siis reilun kuukauden ajan Nummelan meininkeihin etsimällä kaupat, ruokapaikat ja roskien lajittelupisteet. Täytyy kyllä kehua kansalaisten lajitteluintoa, sillä pisteillä on aina pientä säpinää ja pahvisammiot jopa pursuavat yli äyräidensä. Olemme löytäneet melkein kaikki tarvitsemamme palvelut, joskin elokuviin piti mennä kirkonkylälle asti ja auto piti käydä pesettämässä Helsingissä. Mutta eiköhän sopiva autonpesupaikkakin vielä löydy vähän lähempää.

 

Hill Siden golfareihin olemme törmänneet Vihdin Nummelassa selvästi useammin kuin Helsingin Vanhankaupunginkoskella, ja mikäs sen mukavampaa. Näin talvisaikaan golfarit hiovat tietysti peruskuntoaan, joten heitä näkyy kylänraitin, kauppojen ja ruokapaikkojen lisäksi läheisellä kuntosalilla ja lentokentän hiihtomaaastossa. Vaikka kuntosali ja ladut ovatkin vähän kauempana kuin aikaisemmin, ovat ne laadultaan paremmat ja edelleen kävelymatkan päässä. Täytyy toivoa, että tulossa olisi kunnon lumitalvi, jotta uudet skinit pääsisivät näyttämään oikean karvansa.

 

Lajiharjoittelukin on jo aloitettu muiden sitä tarvitsevien kanssa Ninon vetämissä ryhmissä. Facebookin perusteella kaikki golfarit ovat parastaikaa lämpimillä mailla, joten sinne halajaa meidänkin kateellinen mielemme. Kun koti on saatu nyt suht asuttavaan kuntoon, voimme ottaa siitä kaksi viikkoa etäisyyttä ja suunnata parin viikon päästä Teneriffalle. Joka päivä emme siellä varmaankaan pelaa, mutta ainakin droppaamista täytyy harjoitella ahkerasti, koska se tulee muuttumaan melkoisesti uusien sääntöjen takia.

 

Oikein hyvää uutta golfvuotta kaikille hillsidelaisille tasapuolisesti, asuinkunnasta riippumatta! Tapaamme taas viimeistään keväällä.

 

T. Anne ja Jukka

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: