loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Seniorit käyntiin

Seniorit, lisätty 7 kuukautta sitten

On taas se aika vuodesta, kun lumet alkavat sulaa, linnut laulaa ja seniorigolfarit kömpiä ulos koloistaan. Golfkenttiä on avattu jo aivan Hill Siden lähimaastoissa, joten omien kotikenttiemme avautuminen on huomattavasti lähempänä kuin eilen. Nyt onkin siis korkea aika kaivaa bägi varastosta, putsata mailat ja vaihtaa ne kuuluisat mustat banaanit keltaisiin.

 

Kenttäyhtiömme Hill Side Golf Oy ajautui tai ajettiin talven aikana konkurssiin, mutta uusi uljas HillyBilly Golf Oy jatkaa sen toimintaa siten, että pelit jatkuvat enemmän enemmän kuin vähemmän entiseen malliin. Henkilökunta on vaihtunut osittain, mutta klubilla toimintaa on pyörittämässä edelleen myös vankka joukko tuttuja ja turvallisia ammattilaisia. Seniorienkaan ei siis ole syytä olla huolissaan omasta tulevaisuudestaan.

 

Uudet kuviot kenttäyhtiössä tuovat toki joitain muutoksia jokapäiväiseen golfelämäämme. Ravintola ei enää tarjoa yläkerrassa normilounasta, vaan alakerrassa jotain pienempää purtavaa. Poikkeuksena ovat riittävävän suuret tapahtumat, joihin saadaan edelleen buffet-lounas. Koska sen järjestäminen vie enemmän aikaa kuin aikaisemmin, on tapahtumiin myös ilmoittauduttava aikaisemmin, jotta keittiö tietää riittävästi etukäteen lounastajien määrän. Niinpä esimerkiksi torstaisin pelattaviin seniorien kuukausikilpailuihin on kesäkuusta lähtien ilmoittauduttava viimeistään edellisenä sunnuntaina. Toukokuussa mennään vielä vanhalla kaavalla, eli ilmoittautua voi vielä tiistaina. Mutta se on sitten viimeinen kerta näin löysällä aikataululla.

 

Kuukausikilpailut käynnistyvät siis toukokuussa, tarkemmin ottaen torstaina 9.5. klo 9 Hill Coursella. Ilmoittautuminen on auki NexGolfissa. Yleisön pyynnöstä on ohjelmaan lisätty mahdollisuus tulla pelailemaan hyvässä seurassa osallistumatta varsinaiseen kilpailuun. Osallistumismaksu on siinä tapauksessa 10 euroa (lounaan hinta), kun se on kilpailuun osallistuville 15 euroa. Huom! Kun ilmoittaudutte mukaan vain pelailemaan muiden mukana, valitkaa sarjaksenne "Mukana pelailevat". Epäilenpä, että joku seniori (Annen lisäksi) menee ja täppää vahingossa väärää sarjaa, mutta ei huolta: kaikki kyllä selviää ja virheen voi korjata soittamalla caddiemasterille.

 

Seniorien kausi käynnistyy jo ennen ensimmäistä kuukausikilpailua. Torstaina 25.4. klo 17:30 alkaen järjestetään klubitalolla nimittäin perinteinen avausilta, johon myös voi jo ilmoittautua NexGolfissa, viimeistään tiistaina 23.4. Kahvitarjoilun lisäksi ohjelmassa on liikuntalääketieteeseen erikoistuneen terveyskeskuslääkäri Ari Suojalehdon alustus golfin terveysvaikutuksista sekä keskustelua Hill Siden yleisestä tilanteesta ja erityisesti seniorien meiningeistä. Tilaisuuteen voi valmistautua lukaisemalla seniorien toimintasuunnitelman, joka löytyy Hill Siden pääsivun kautta kohdasta JÄSENET/ Seniorit.

 

Koska kotikentät eivät ole vielä auki, on minulla toisen kapteenimme kanssa varaus kunnan huonoimmalle kentälle perjantaiksi. Tuleepahan sitten kärsittyä sekin pois alta.

 

Nähdään kohta,

t. Jukka

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: