loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Poika on tullut kotiin

Seniorit, lisätty 7 kuukautta sitten

Seniorien kauden ensimmäinen seuraottelu pelattiin Gumböle Golfissa paikallista isäntää vastaan maanantaina 27.5. Sää oli ihan kiva, peliseura mukavaa ja ruoka hyvää, joten mikäs siinä oli pelaillessa. Ainakin minulla oli pohjalla vähäuninen yö Leijonien takia, joten peli oli alkuun yhtä saamatonta kuin Kanadalla. Ei mennyt mörkö sisään. Onneksi piristyin loppua kohti tasaisen varmasti, niin että jopa birdie lohkesi päätösväylältä. Jos olisi pelattu jatkoreikiä, olisi holaritilasto kaunistunut aika nopeasti. Ei se birdie tosin ollut kovinkaan kummoinen temppu, kun ryhmän muut ikämiehet Raul, Pena ja Reino olivat tehneet sen jo paljon aikaisemmin.

 

Peli sujui muiltakin vierailta niin hyvin, että joudun kiikuttamaan pojan takaisin Hill Sideen lukemin 280-248 (8 parasta pistebogitulosta). Koko kisan parhaan tuloksen teki meidän Merja: vain 76 lyöntiä, mutta peräti 42 pistettä! Myös miesten scratchin paras oli tuttua tutumpi eli Harri (78 lyöntiä), kun taas miesten paras pistebogaaja tuli kotijoukoista: Reino L., 38 pistettä.

 

Seuraava seniorien seuraottelu pelataan myös vieraissa, Espoon Golfseuran kentällä ensi viikon keskiviikkona 5.6. Joukkueessa on vielä yksi miespaikka vapaana, joten nopein sormi voittaa NexGolfissa.

 

Seuraavat kaverilähdöt ovat perjantaina 31.5. klo 10:30 alkaen. Hyvää peliseuraa kaipaavat astelkoot siis silloin caddiemasterin tiskin kautta Valley Coursen ykköstiille.

 

Seniorien ohjelmaan on tehty yksi muutos: päällekkäisistä kilpailuista johtuen seuran naisten ja seniorimiesten välinen hegemoniaottelu on siirretty pelattavaksi sunnuntaina 4.8. klo 10 alkaen. Kenttänä on tällä kerralla Valley Course.

 

Senioritoimikunta on valmistellut yhdessä Peuramaan seniorien kanssa tehtävää kesäretkeä. Suunnitelmana on lähteä maanantaina 19.8. noin klo 9 bussilla kohti Varsinais-Suomea, jossa pelataan samana päivänä Kultaranta Golfissa ja myös yövytään siellä. Tiistaiaamuna 20.8. alkaa paluumatka, jolla poiketaan heti Turussa pelaamassa Aura Golf. Kotipaikkakunnille palataan sitten tiistai-iltana. Hinta-arvio on noin 200 euroa (riippuen osallistujamäärästä), joka sisältää bussimatkat, yhden yön majoituksen (2 hh), aamiaisen ja pelit. Muut juomiset ja syömiset ym. ovat jokaisen omassa piikissä.

 

Retkellä voi joko pelailla ilman sen kummempaa rutistusta tai osallistua perinteiseen Hopeisen Peuran metsästyskisaan, jossa pelataan 1. päivänä pistebogi täysin tasoituksin ja 2. päivänä tasoituksellinen lyöntipeli. Pelaajan lopputulos saadaan vähentämällä 2. päivän tuloksesta 1. päivän pisteet, ja Hopeisen Peuran metsästää se, jolla on pienin lopputulos.

 

Jotta voisimme ruveta vahvistamaan varauksia, tarvitaan kohtalainen varmuus osallistujamäärästä. Niinpä matkasta vakavasti kiinnostuneet lähettäkööt minulle alustavan ilmoittautumisensa viimeistään sunnuntaina 9.6. esimerkiksi sähköpostilla (seniorit@hillsidegolf.fi) tai tekstiviestinä (0500-852368). Ilmoittakaa samalla myös puhelinnumeronne ja sähköpostiosoitteenne.

 

Senioritoimikunnan puolesta,
Jukka Paakki


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: