loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Seniorit kuumina

Seniorit, lisätty 5 kuukautta sitten

Torstaina 25.7. pelattiin Hill Coursella seniorien seuraottelu Nordcenteriä vastaan. Sää oli vieläkin hieman liian kolea, alle 30 astetta, mutta se ei estänyt kotijoukkuetta ottamasta komeaa voittoa 262-246, kun joukkueiden yhteistulokseen otettiin mukaan 8 parasta pistebogitulosta. Koko ottelun ylivoimaista tuloskuntoa esitti kotijoukkueen luottoässä Timo "Haapis" H. takomalla korttiin peräti 42 pistettä parin birdien kera. Miehistä seuraavaksi parhaiten pelasivat vierasjoukkueen Tuomo T. (36 p.) ja Esko L. (35 p.). Naisporukan parhaat olivat kotijoukkueen Päivi R. (35 p.), vierasjoukkueen Pirkko W. (32 p.) ja kotijoukkueen Marja-Leena "Mari" N. (29 p). Pisimmän draivin, noin 217 metriä, tirvaisi väylällä 5 Kari L. kotijoukkueesta, ja lähimmäs reiän etureunaa päätyi väylällä 17 Pirkko W. (4,08 m).

 

Senioreilla on jäljellä vielä kaksi seuraottelua, torstaina 15.8. vieraissa Kurk Golfia vastaan ja tiistaina 27.8. kotona Vihti Golfia vastaan. Vihti-otteluun voi jo ilmoittautua, ja Kurk-otteluun sitten kun olemme saaneet virallisluonteisen kutsun.

 

Jäljellä on lisäksi tukku muitakin jännittäviä ja mukavia kilpailuja. Kuukausikilpailut pelataan tiistaina 6.8. (Valley Course) ja torstaina 5.9. (Hill Course) sekä niiden jatkoksi Everybody torstaina 3.10. (Hill Course). Ikäkausimestaruudet ratkotaan monissa eri sarjoissa lauantaina 7.9. (Hill Course) ja sunnuntaina 8.9. (Valley Course). Hill Siden yhteinen päätöskisa ja -illallinen vietetään lauantaina 5.10.

 

Seniorien kuukausikilpailujen rankingissa otetaan huomioon 3/5 parasta sijoitusta. Kolmen osakilpailun jälkeen naisten pistebogisarjan kärjessä on Anne P. (55 p.) kintereillään Sirkka P. (50 p.) ja Salme P. (49 p.). Miesten pistebogin kärjessä ovat Harri M. (58 p.), Jussi-Pekka R. (50 p.) ja Pentti H. (48 p.). Naisten scratchin kärkikolmikkona ovat puolestaan Salme P. (54 p.), Anne P. (39 p.) ja Päivi R. (36 p.) ja miesten vastaavana Harri M. (58 p.), Jussi-Pekka R. (57 p.) ja Pentti H. (51 p.) Koska jäljellä on kaksi osakilpailua, ei yhdenkään sarjan voitto ole vielä ratkennut. Tiukaksi siis menee aivan viimeisille rei'ille saakka, kuten hampaat irvessä ja tosissaan suoritettavaan huippu-urheiluun kuuluukin.

 

Jos hampaat irvessä -meininki ei kiinnosta, on ohjelmassa onneksi yksi leppoisampikin (?) kisa. Sunnuntaina 11.8. katsotaan nimittäin Valley Coursella, missä kaappi seisoo, kun (yleiset) naiset ottavat mittaa seniorimiehistä. Viime vuonna seniorimiehet ottivat Hillillä niukkaakin niukemman voiton, joten nyt on naisilla revanssimahdollisuus. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 7.8., jotta saadaan tilatuksi riittävä määrä purtavaa jälkipelien yhteyteen.

 

Viikonlopuksi on ennustettu golfille justiinsa passelia lämpötilaa, joten nyt kaikki Hill Siden kentille nauttimaan Suomen kesästä. Viheriöiden stimpit ovat EVP:n mukaan nousussa, joten puttikin uppoaa aikaisempaa helpommin.

 

Golfnäkemisiin,

Jukka

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: