loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Hopeinen Peura

Seniorit, lisätty 3 kuukautta sitten

Hill Siden ja Peuramaan seniorit tekivät yhteisen kesäretken Varsinais-Suomeen 19.-20.8.2019. Mukana oli yhteensä 30 ikinuorta senioria, 21 Hill Sidesta ja 9 Peuramaalta. Aurinko paistoi, peli luisti, bussi kulki ja Kultaranta Resortissa oli rattoisaa, joten retki oli oikein onnistunut.

 

Retken yhteydessä pelattiin perinteinen kaksipäiväinen Hopeisen Peuran metsästyskisa. Ensimmäisenä päivänä kerättiin pistebogeypisteitä Kultaranta Golfissa, ja toisena päivänä pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä Aura Golfissa. Lopputulos saatiin vähentämällä 2. päivän nettotuloksesta 1. päivän pisteet. Kisa oli tasainen vielä 1. päivän jälkeen, mutta niinhän siinä lopulta kävi, että viimevuotinen voittaja sai Peuran jälleen vuodeksi haltuunsa selvin numeroin.

 

Kisan kärki: 1. Merja Vähäkainu (HSGC) 44, 2. Mirja Tuisku (PGH) 51, 3. Juha Rautiainen (HSGC) 52, 4. Liisa Santanen (PGH) 53, 5. Pentti Haapala (HSGC) ja Kurt Westerling (PGH) 55.

 

Kausi on kallistunut loppusuoralle, mutta jäljellä ovat vielä seuraavat senioreille sopivat tapahtumat. Niihin kaikkiin voi jo ilmoittautua NexGolfissa:

 

  • Tiistai 27.8. Seniorien seuraottelu Hill Side - Vihti Golf (Hill Course).
  • Torstai 5.9. Seniorien viimeinen kuukausikilpailu (Hill Course).
  • Lauantai 7.9. - sunnuntai 8.9. Ikäkausilyöntipelimestaruuskisat (Hill Course ja Valley Course).
  • Sunnuntai 22.9. Valde 90 v -juhlakilpailu (Hill Course).
  • Torstai 3.10. Senior Everybody (Hill Course).
  • Lauantai 5.10. Kauden yleinen päätöskisa ja -juhla (Cross Country).

 

Golfnäkemisiin,

Jukka

 

 hopeinen_peura_2019


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: