loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kauden juhlallinen päätös

Seniorit, lisätty 1 kuukausi sitten

Lauantaina 5.10. pantiin seuran virallinen kausi pakettiin pelaamalla ensin Hill Coursella scramble-kisa arvotuin parein ja viettämällä sen jälkeen gaalaa illallisen ja palkintojenjaon kera. Kisasää oli kolea mutta onneksi poutainen ja melko tyyni - toisin kuin torstaina, jolloin seniorit olivat päättäneet kautensa pelaamalla Senior Everybodyn sekä kylmässä tuulessa että märässä sateessa. Tuossa kisassa palkinnoille pääsivät kaikki pelaajat, joista ensimmäisenä palkintopöytää tyhjentämään pääsi Sirkka "Pena" P.

 

Seuran päätöskisassa nähtiin sellainen ihme, että voiton nappasi allekirjoittanut kovalla nettotuloksella 59. Suuri(n) ansio huipputuloksesta ei tosin ollut minulla vaan pitkälyöntisellä kumppanillani Santeri K:lla, joten arpaonni oli kerrankin kohdallaan. Toiseksi sijoittui pari Päivi R. - Tuomo S. (netto 64) ja kolmanneksi pari Tomas H. - Aleksis K. (netto 65). Todettakoon, että arvonnassa vaille pelikumppania jäänyt Jyrki "Jyssy" N. takoi huonosta arpaonnesta sisuuntuneena yhden hengen scramblena kisan kovimman scratch-tuloksen 69.

 

Kisassa oli kaksi erikoiskilpailua, joissa molemmissa voittoisana oli Reijo L. Väylällä 3 pelatussa "lähimmäs lippua kahdella lyönnillä ja yhdellä omalla mailalla" -kilpailussa Reijo nappasi voiton parinsa Timo "Tinde" K:n kanssa tuloksella 2,17 m. Ensimmäinen voittoon johtaneista lyönneistä tehtiin Timon rautakasilla ja toinen Reijon spoonilla. Väylällä 8 kaikki muut yrittivät päästä mahdollisimman lähelle lippua, mutta Reijopa tiesi pelin hengen paremmin ja sijoitti avauksensa mahdollisimman lähelle mahdollisimman kaukana lipusta olevaa täplää voittaen siten senkin kilpailun. Kilpailunjohtajan päätöksellä kisassa jaettiin vielä puttimestari-yllätyspalkinto, jonka sai Riitta E. "keskimäärin vain 0,3 sekunnin keskittymistä vaatineista pitkistä puteistaan".

 

Illallisen pääruokana oli Hinni K:n valmistama suussa sulava vorschmack eikä alku- ja jälkiruoassakaan ollut muuta kuin kehumista. Illallinen oli harvinaisen juhlava, kun pöytiintarjoilun hoiti mustin käsinein varustautunut komea mieskolmikko Los Presidentos. Ruokailun jälkeen jaettiin palkinnot paikalla olleille kauden mestareille. Lisäksi jaettiin kaksi kunniapalkintoa, kun "lähimmäs lippua"- ja "pisin draivi" - kunniakirjat myönnettiin kausien 2019-2020 kenttätoiminnan pelastaneille Lassi Kiviniemelle ja Jyrki Nykäselle.

 

Kaikille gaalaan osallistuneille jaettiin iltalukemiseksi minun kirjoittamani golfkirjanen "Kauas pallot karkaavat". Kirjasia jäi vielä jäljelle jokunen kappale, joten jos jotakuta kiinnostaa Martta Kaluunan, Lucky Luken, Jolly Jumperin, Monnin ja muiden mielikuvitushahmojen mielikuvitusgolfaaminen mielikuvituskentillä, voi kirjasta käydä kyselemässä klubilta.

 

Hill Side Golf Club ry:n puolesta,

Jukka P.

 

 hill_051019

 

presidentos_051019

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: