loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Mustan banaanin aika

EVP, lisätty 11 kuukautta sitten

Tänä vuonna yllätin itseni bägiä talvikuntoon trimmatessa - sieltä löytyi kuuluisanakin pidetty musta banaani. Niinpä niin. Kehotankin itse kutakin tarkistamaan mitä bägin taskuista löytyy, ennen kuin asettelee bägin talviteloille "portaiden alle".

Teimme Am kanssa retken Uuteen-Seelantiin. Vaikka aikaero onkin tyrmäävät 11 tuntia - tasaamalla menomatkaan kahden päivän Hong Kongilla - siitä selviää muutamassa päivässä. Uusi-Seelanti on kaunis ja erilainen maailma. Etenkin pohjoisemmalla saarella vulkaaninen alakerta on paikka paikoin hyvinkin lähellä maan pintaa - s.o. vesihöyryä, rikin katkua, mutaporeita on matkaajalle ihmeteltäväksi. Kaikki ne "turistikohteet" joissa kävimme (ja niitä oli viljalti) olivat hyvin hoidettuja ja opastettuja. Paikallinen kesälomakausi on alkamassa ja matkaajia oli aika paljon liikkeellä. Eteläisellä saarella on upeat alpit - aikojen saatossa mannerlaatat ovat törmänneet samaan tapaan kuin Sveitsin ja Italian rajaseuduilla tai vaikka Tiibetissä. Jos sinusta tuntuu siltä, että olet jo kolunnut maat ja mannut, mutta Uusi-Seelanti on vielä kokematta, suosittelen (vähintään kahden viikon) matkaa sinne. Ihmiset ovat ystävällisiä ja auttavaisia. Vasemman puoleinen liikenne on tietenkin oma haasteensa - eikä siihen ainakaan parissa viikossa vielä totu.

Kävin pelaamassa kierroksen golfiakin - Queenstown golfissa. Mukava kenttä omalla niemellään. Hiukan ehkä vielä kevät kunnossa - mutta en syytä kenttää siitä, että 4 putin viheriöitä keräsin kaksi ja kolmeputtisia neljä. Muutama hyväkin lyönti osui matkaan ja maisemat olivat erityisen kauniit. Motivaatio talviharjoitteluun kasvon taas asteen verran - taidan rakentaa olohuoneeseen puttigreenin - asiaa ei tosin ole hallintoon vielä edes uskallettu esittää. Aika näyttää kuinka käy.


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: