loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

RY:n kuulumiset 2014

 

Kausi 2014 on jo hyvää vauhtia käynnissä, tämähän on seuramme
11. toimintavuosi.

Olemme päättäneet modernisoida seuran tiedotusta ja tämän seurauksena siirrämme sitä yhä enemmän nettiin. Uudistetut nettisivut tulivat julki huhtikuun lopussa ja siitä eteenpäin lupaamme sinne uutta sisältöä lähes päivittäin.

Tässä seuran toimihenkilöiden kuulumisia kauden kynnyksellä.pjterho_2
Terho Lehervo
MAAILMA MUUTTUU, TALVISÄÄT MUUTTUVAT JA NIIN MUUTTUVAT YHDISTYKSEN TOIMINTATAVATKIN

 

Yhdistyksen hallitus on päättänyt luopua vanhan mallisesta vuosikirjasta ja siirrymme sähköiseen versioon.Jännityksellä odotamme maailman tilanteen tapahtumia meistä kaakkoon ja säiden osalta pohjoisen kylmän purkauksia peläten mahdollista takatalvea. Lohduttavaa on tietää, että tulee se kesä sitten milloin tahansa, niin kenttä on talvehtinut loistavasti, eikä kuulemma enää voi tulla säätä, joka pilaisi tilanteen. Tämä lohdullinen ja loistava tieto on saatu viheriöidemme uudelta ylläpitäjältä Tommi Turuselta.
Hallitus ja toimikunnat ovat taas talven aikana kokoustaneet ja koettaneet kehittää ja uudistaa toimintaa monella tavalla mm. uusien kilpailujen ja tapahtumien muodossa. Mm. kilpailukalenteri pyritään julkaisemaan mahdollisimman aikaisin, jotta jokainen voi ennakoida tulevan kesän menonsa.
Kauden 2014 kilpailuja tulemme järjestämään mm. junioreiden osalta kaksikin liiton kilpailua ja tietenkin jo tavaksi tullut LETAS – kilpailu on myös tänä vuonna ohjelmassa. Haluan tässä kohtaa vielä erikseen mainita ja vielä kerran kiittää vapaaehtoistyövoimaa hienosti hoidetusta viime kesän LETAS – kisoista.
Kuten huomaatte, niin asiat muuttuvat, kehittyvät ja vanhoja hyväksi koettuja käytänteitä koetetaan säilyttää. Yhdestä asiasta olen 25 vuoden kokemuksella aivan varma. Golfswing ja siihen liittyvät hienoudet talvehtivat aina loistavasti kaikkine virheineen.
Toivottavasti pääsemme pelaamaan viimeistään EVP – kapteenimme prognoosin hetkellä tai aikaisemmin tai myöhemmin, sellaista se ennustaminen on.
Toivotan antoisia golfhetkiä koko jäsenistölle tulevaksi kaudeksi, pidetään hauskaa hampaat irvessä koska golf on iloinen asia.

Terho Lehervo

Puheenjohtaja  

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

palkki_kapteenitpia3
Pia Strömdahl-Koskinen
LADYKAPTEENI:

 

Hei, olen Pia Strömdahl-Koskinen 45v ja uusi ladykapteeni. Naistoimikunnassa olen ollut mukana  kaksi vuotta ja ennen sitä junnutoimikunnassa muutaman vuoden sekä vuoden Oy:n hallituksen jäsenenä.
Olen pelannut golfia kesällä 18v. Aloitin sinä vuonna kun esikoinen Frans syntyi ja ensimmäiset vuodet pelattiin Lars mieheni kanssa vuorotellen Virvikissä. Hillside markkinointiin alussa koko perheen kenttänä ja olimmekin muksulan avainasiakkaita useamman vuoden ajan. Näin meillä junnut saatiin mukaan golfin pariin ja heistä onkin kuoriutuneet varsinaiset pelimiehet. Fred 15v harjoittelee ja kilpailee aktiivisesti edustaen tällä hetkellä EGS:ää ja Frans on kesällä kotiutumassa vuoden vaihto-oppilasvuoden jälkeen Minnesotasta. Perheen yhteenlaskettu tasoitus on 30,5. Tänä talvena olen jooganut Golfjooga Finlandin opastuksella ja maaliskuussa aloittanut tehotreenit työpaikan Tarmoryhmässä.

 

NAISTOIMIKUNNAN TAPAHTUMAT KESÄLLÄ 2014:

Kauden aikana naistoimikunta järjestää erilaisia tilaisuuksia ja kilpailuja Hillin ladyille!
Kerran kuukaudessa pelaamme naisten sunnuntaipelit, järjestämme naisille oman Ladies Cup reikäpelisarjan, kisaamme Kukkulan Kuningatar tittelistä ja pelaamme naisten ystävyysotteluita lähiseurojen naisten kanssa. Kaikki tulevat tapahtumat ovat päivitettynä kauden aikana naistoimikunnan sivuilla joten niitä kannattaa seurata aktiivisesti.
Ladykapteenina toimin naistoimikunnan puheenjohtajana mutta yksin minä en saa mitään aikaiseksi.
Toimikunnassa on mukana Monica Korhonen, Heidi Pyykkinen, Elina Ulpovaara, Riikka Vanha-aho ja Sari Wilenius.

Tervetuloa mukaan meidän tapahtumiin.

 

aapo2
Aapo Lassila

KAPTEENI:

Hei, olen Aapo Lassila 50v ja toista vuotta Hill Siden kapteenina. Golfin parissa olen ollut -80 luvun lopulta ja aina siitä lähtien mukana aktiivisesti erilaisissa golfrooleissa. Perheeseessäni golfaa kaikki enemmän tai vähemmän, avopuolisoni Johanna aktiivisemmin mutta pojat Marko 16v ja Eero 27v, satunnaisemmin. Asun Nummelassa harjun kupeessa ja kuluva talvi on ollut aika vaatimaton hiihdon suhteen, mutta muut kuntoilumuodot ovat sitäkin enemmän tulleet tutuksi, mm. Liikuntasammon golfrange;-

 

KAPTEENIEN TEHTÄVÄT PÄÄPIIRTEITTÄIN:

Perinteisesti kapteenien rooliin kuuluu järjestää aloitus- ja päätöskisa ja niihin liittyvät juhlatilaisuudet. Yhteistyö muiden golfseurojen kanssa kuuluu myös kapteenien tehtäväalueeseen ja siitä konkreettisena toimena ovat seuraottelut alkukesästä Vihti Golfin kanssa (tänä vuonna Vihdissä) sekä Ruukki Golfin kanssa loppukaudesta (Hillissä). Golf kulttuurin kehittäminen sekä sääntöjen noudattaminen ovat koko kauden aikaisia tehtäväalueita.
 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

senioritpena1
Pentti Pulkkinen
SENIORITOIMIKUNTA

 

Senioritoimikunta jatkaa toimintaansa lähes entisessä kokoonpanossa ja hyviä golf- periaatteita noudatellen. Kauden senioripelitoiminta tullee olemaan varsin edellisten vuosien kaltainen. Avaamme kauden 23.4. 2014 klo 18.00 Klubitalolla, avausiltaan tulee vierailevaksi puhujaksi Tommi Ruissalo joka on erikoistunut huipputason caddietoimintaan mm Minnin caddiena.
Tiedottamisesta on ollut keskustelua. Seuran nettisivut on nyt uudistettu. Sivuilla tullaan kutsumaan osallistujia senioritapaamisiin ja sieltä tietysti löytyy myös kilpailuohjelma. Seniorisivujen lisäksi senioritoiminnasta tiedotetaan myös manuaalisesti tiedotustaulullamme, joka löytyy Klubitalon alakerran käytävältä.
Senioritapaamiset naapuriseurojen kanssa järjestetään koettuun tapaan ja pyrimme olemaan edelleen hyviä isäntiä. Naapuriseurat ovat ottaneet tapaamiset kanssamme todellisella kilpailuasenteella ja ystävyysotteluihin sieltä on aina tullut valikoitunut kilpailujoukkue. Aiheesta on HillSiden senioreiden kesken keskusteltu ja päädytty siihen että tapaamiset tulee olla kaikille mukavia ja pidättäydymme erityisen ”kilpailumentaliteetin” rakentamisesta. Toki pelaamme tapaamisissa parasta golffia – niin kuin aina.
Kesällä järjestämme kiinnostuneille golf-harjoiteohjelmaa ja tietysti myös yhteisen golf-retken myöhemmin hahmottuvaan kohteeseen. Kuukausikilpailuja jatketaan samoin viikkokilpailuja, näistä lähemmin senioreiden sivuilla. Seuran mestaruuskilpailuin osallistumme sarjojen puitteissa.

Toivomme että aktiivinen harrastuksemme tarttuu nuorempiinkin ja erityisesti toivomme junioriväestä löytyvän lisää golffareita. Olemme havainneet että golf on kasvattava urheilumuoto niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Omasta puolestani kiitän edellisestä kaudesta ja toivotan oikein hyviä ja mukavia golf-kierroksia tälle kaudelle.

Pentti Pulkkinen
senioritoimikunnan pj.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

palkki_kilpailujack2
Jaakko Iho
Kilpailutoimikunta

 

Tervehdys!

Olen Jaakko Iho, toimin tänä vuonna kilpailutoimikunnan vetäjänä.

Olen pelannut golfia aktiivisesti vuodesta 2006, ja ainoa toiveeni on että olisin aloittanut tämän upean lajin harrastamisen jo hiukan aikaisemmin.
Sana kilpailu kalskahtaa monen korvaan liian totisena meininkinä. Joskushan näin varmasti todellisuudessa onkin, mutta klubikisat sinällään ovat varsin rentoja tapahtumia. Suosittelen kaikkia ei vielä kilpailleita lämpimästi kokeilemaan! Meillä on mukava klubikisayhteisö, ja SINÄ toisit siihen varmasti oman positiivisen lisämausteen.
Kilpailutoimikunnan toiminta tulee paljolti seuraamaan sitä, mitä aiemminkin on tehty. Joitain hienosäätöjä kuitenkin tulee. Viikkokisoja pelataan ainakin tällä kaudella kerran viikossa. Pelattava päivä tullaan ilmoittamaan hiukan myöhemmin, kisa alkaa noin toukokuun puolivälistä ja kestää noin syyskuun puoliväliin. Tämä kokeilu halutaan tehdä siksi, että viikkokisan osallistujamäärää saataisiin mahdollisesti kasvatettua, sekä myös siksi että kenttämestari saa viritettyä meille kyseiselle päivälle tasapuolisen kisakentän. Muista kisoista mainittakoon scramblet, joiden määrää niiden suuren suosion vuoksi tullaan lisäämään ainakin yhdellä. Oletko halukas toimimaan mukana kilpailutoimikunnassa? Uusia käsiä tarvitaan aina. Ota yhteyttä, tekemistä löytyy varmasti!

Ja palautetta sekä toimintaideoita, niitä saa aina antaa!
Oikein messevää pelikautta 2014 kaikille!

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

palkki_klubikale
Kalevi Suominen
Klubitoimikunta

Tervehdys Golffarit
Meillä on kaksi hienoa toisistaan erilaista kenttää  sekä hienosti maisemaan istutettu klubitalo, jonka takana siintää Jokikunnan historiaa haviseva seurojentalo.  Ja tietenkin 10-kioski.
Mikä onkaan sen hienompaa kuin elokuun alussa aamu seitsemälta istua kymppikioskilla syömässä eväita ja nauttia Vanjarven laakson hienosta maisemasta ja nähdä eri viljalajien värikirjo.
Ja väylalta 15 katsella alas laakson Valley kentalle ja iloita siitä että niin monet ovat jo löytäneettämänkin kentän.
Eihän näita golffin nautinnollisia hetkia voi nauttia ilman kentän jasenistöa/osakkaita. Ja tunnetaan aitoa ylpeyttä siitä että saadaan olla tämän kentän jäseninä.
Siksi meillä klubitoimikunnassa onkin haastava työ saada meidät viihtymään ja käyttämään näitä hienoja puitteita entistä enemmän ja saada sitä kautta myös parempaa palvelua.

Jäsenistön toistensa tuntemiseksi klubimme on perinteisesti järjestanyt kevätretken etelään,  johon on kiitettävästi osallistuttukin  sekä tietenkin seniorit, ne matkaa jonnekin päin Suomea koko ajan.  Nuoret osallistuvat lähinna erilaisiin kisoihin.
Mutta entä muut?Kuluvan kauden aikana tulemme perinteisesti osallistumaan talkoiden, avaiskilpailujen ja kauden lopettajaiskisoihin.  Lisäksi olemme järjestelleet 34/36 hengen seuramatkaa Peurungalle,  josta ilmoitellaanerikseen.Kuluvalla kaudella tulemme myös hieman kyselemään jäseniston ajatuksia toimintamme kehittämisessa,  tulokset varmaan vaikuttavat jo ensi kaudella.

Ja näin lopuksi,  osallistukaa kisoihin,  erityisesti scrambe-kisoihin,  näissa on mukava henki yllä ja tutustuu mukavasti uusin kasvoihin. Käyttäkää ahkerasti klubimme tarjoamia palveluja.


Lämpöisin terveisin
Kalevi Suominen


- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

palkki_junioritjuha2
Juha Hätönen
JUNIORITOIMIKUNTA

Tulevasta kaudesta on jälleen tulossa aktiivinen junioreille. Harjoittelemme viikoittain kolmessa eri ryhmässä Hanna-Leenan johdolla. Myös leirejä ja kilparyhmän tehopäiviä on tarkoitus jatkaa.
Junioritoimikunta järjestää kaksi kilpailua Golfliiton kanssa kesällä 2014. Kesäkuun ensimmäinenä maanantaina 2.6. pelataan Valleylla Aluetourin kisa. Siinä alueen parhaat alle 21-vuotiaat golfarit testaavat taitojaan. Tämän kisan järjestäminen on iso pionnistus ja tarvitsemme vapaaehtoisia toimitsijoiksi. Näillä näkymin koko kilparyhmämme osallistuu tähän kilpailuun kotikentällään. Tervetuloa kannustamaan pelaajiamme paikan päälle.

Heinäkuun toinen päivä pelataan Tsemppitour, joka on tarkoitettu 15- ja 12-vuotiaille tyttö- ja poikajunioreille. Tässä kisassa nähdään paljon peli-iloa näiltä kilpauraansa aloittelevilta golfarin aluilta.
Toukokuussa kausi olisi tarkoitus avata virallisesti kaikille avoimella avaustapahtumalla viime vuotiseen tapaan. Kaikki ideat ovat tervetulleita junireiden määrän lisäämiseen seurassamme.

Junnujen kuulumisia voit seurata täältä

 

aleksi
Aleksi Karhunen

Vuoden juniori 2013

Ikä: 14

Tasoitus: 10.4

Kauanko olet pelannut golfia?
Kahdeksan vuotta, aloitin 7-vuotiaana.

Mikä golfissa on parasta?
Golfissa on parasta se kun onnistuu kierroksessa, saa tavata kavereita ja myöskin itse golfin peluun.

Tavoitteesi golfarina?
Tavoitteeni golfarina on kehittyä hyväksi pelaajaksi, pelata hyvää golfia ja pysyminen rauhallisena kierroksilla

Aikasempien kausien vuosikirjat voit lukea pdf-muotoisina täällä.