loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

RY:n kuulumiset 2015

 

Kausi 2015 on jo hyvää vauhtia käynnissä, tämähän on seuramme
12. toimintavuosi.

Tässä seuran toimihenkilöiden kuulumisia kauden kynnyksellä.pjterho_2
Terho Lehervo
AIKAINEN LINTU JOUTUI KÄÄNTYMÄÄN TAKAISIN

 

Maaliskuun puolivälissä näytti kevään tulo aikaistuvan hurjaa vauhtia ja niin lähtivät linnut liikkeelle etelävaltioista kohti kotimaatamme, Golffarit kaivoivat pelilaitteet esille ja eikun kentälle. Yläkerran Herra päätti kuitenkin puuttua peliin ja niin joutuivat linnut lyömään siivet suppuun ja jäämään parkkiin odottelemaan lämpöisempiä hetkiä. Golffarit kaivoivat uudelleen untuvatakit esille ja veivät mailat varastoon.

Ei sillä, että säässä olisi jotain tavatonta tapahtunut, sillä onhan EVP-kapteenimme ennustanut kaiken lähes täydellisesti kun tarkastellaan hänen ennusteen lopputulosta. Tapahtui vain pieni ”rytmihäiriö” alkukeväästä.

Golfalalla tuntuu olevan nykyään vuosittain aina pientä myllerrystä menossa milloin mistäkin syystä; pelaajamäärien vähentyminen, golfosakkeet, kaukojäsenyys jne. Mennen talven aikana ovat golfalalla puhuttaneet ns. negatiiviset golfosakekaupat ja tietenkin puhuttavat edelleen, onhan monia prosesseja auki ko. asian tiimoilta ja ennusteeni on, että ei ihan heti saada kaikkia asioita selvitettyäkään.

Toimikunnat ja hallitus ovat talven aikana koettaneet kehittää ja uudistaa toimintaa monella tavalla mm. uusien kilpailujen ja tapahtumien muodossa. Aikaisempiin vuosiin poiketen kilpailukalenteri kilpailukutsuineen on netissä valmiina jo kauden alusta lähtien, jotta jokainen voi ennakoida tulevan kesän menonsa golfpainotteiseksi (näinhän se menee).

Kauden 2015 kilpailuja tulemme järjestämään mm. seurajoukkueiden SM-kisan ja junioreiden Aluetourin kesäkuussa ja tietenkin jo tavaksi tullut LETAS – kilpailu on myös tänä vuonna ohjelmassa. Jotain olemme tehneet oikein, koska haluavat vuodesta toiseen tulla iloksemme kilpailemaan Meidän kentällemme.

Itselläni on edessä kiireinen kesä ja saattaa jäädä golfin osalta melko laihaksi, koska viettänen kesän rakennustyömaalla.
Toivokaamme yhdessä, että kesästä tulisi erittäin lämmin ja aurinkoinen, niin se palvelisi sekä rakentajia, että golffareita.
Toivotan joka tapauksessa ”jesuksen” hienoja golfhetkiä koko jäsenistölle tulevaksi kaudeksi. 

”If you can’t be good be careful”


Terho Lehervo

Puheenjohtaja  

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

palkki_kapteenitpia_ladykapteeni2


Pia Strömdahl-Koskinen
LADYKAPTEENI:

 

Hei, olen Pia Strömdahl-Koskinen 46v ja toinen vuosi ladykapteenina alkaa. Naistoimikunnassa olen ollut mukana kaksi vuotta ja ennen sitä junnutoimikunnassa muutaman vuoden sekä vuoden Oy:n hallituksen jäsenenä.?Golfia olen harrastanut 19 vuotta. Aloitin sinä vuonna kun esikoinen Frans syntyi ja ensimmäiset vuodet pelattiin Lars mieheni kanssa vuorotellen Virvikissä. Hillside markkinointiin alussa koko perheen kenttänä ja olimmekin muksulan avainasiakkaita useamman vuoden ajan. Näin meillä junnut saatiin mukaan golfin pariin ja heistä onkin kuoriutuneet varsinaiset pelimiehet. Nuorempi veljeksistä kilpailee tosissaan edustaen EGS:ää ja perheen yhteenlaskettu tasoitus on 28!

Kuluvana talvena olen treenannut fysikkaa mm. Riikka Hakkaraisen Golf Performance henkilökohtaisella ohjelmalla. Talven aikana minulla on ollut mahdollisuus pelata jouluna Floridassa sekä helmikuussa Portugalissa.

NAISTOIMIKUNNAN TAPAHTUMAT KESÄLLÄ 2015:

Kauden aikana naistoimikunta järjestää erilaisia tilaisuuksia ja kilpailuja Hillin ladyille!?Kerran kuukaudessa pelaamme naisten yleensä sunnuntaipeliä, järjestämme naisille oman Ladies Cup reikäpelisarjan, kisaamme Kukkulan Kuningatar tittelistä ja pelaamme naisten ystävyysotteluita lähiseurojen naisten kanssa. Kaikki tulevat tapahtumat ovat päivitettynä kauden aikana naistoimikunnan sivuilla joten niitä kannattaa seurata aktiivisesti.?Ladykapteenina toimin naistoimikunnan puheenjohtajana mutta yksin minä en saa mitään aikaiseksi.?Toimikunnassa on mukana Sari Jokien, Monica Korhonen, Heidi Pyykkinen, Elina Ulpovaara, sekä Riikka Vanha-aho.??Tervetuloa mukaan meidän tapahtumiin.

 

aapo2
Aapo Lassila

KAPTEENI:

Hei, olen Aapo Lassila 51v ja kolmatta vuotta Hill Siden kapteenina. Golfin parissa olen ollut -80 luvun lopulta ja aina siitä lähtien mukana

aktiivisesti erilaisissa golfrooleissa. Perheessäni golfaa kaikki enemmän tai vähemmän, avopuolisoni Johanna aktiivisemmin mutta pojat Marko 17v ja Eero 28v, satunnaisemmin. Markoa olisi tarkoitus saada tänä kesänä useammin kentälle. Asun Nummelassa ja liikun paljon harjun upeissa lenkki- ja hiihtomaastoissa joihin pääsee lähes takaovelta.

KAPTEENIEN TEHTÄVÄT PÄÄPIIRTEITTÄIN:

Alkavalla kaudella perinteistä kapteenien roolia on laajennettu sisältämään klubitoimikunnan pyörittäminen. Klubitoimikunnan roolihan on kehittää yhteishenkeä ja toimintaa kentällä ja se on myös kapteenin tehtävä joten hyvinhän nuo yhteen sopivat. Yhteishengen luontiin tarvitsisin teidän kaikkien panosta ja mielelläni otan klubitoimikuntaan aktiivisia jäseniä suunnittelemaan ja toimeenpanemaan mukavia tapahtumia pitkin pelikautta.

Pelikausi aloitetaan virallisesti avajaiskisalla ja illanvietolla huhtikuun loppupuolella. Päätöskisakin on ajastettu jo lokakuun alkuun ja siellä on myös perinteisesti ollut leikkimielisen kisan lisäksi iltaohjelmaa. Kapteenit järjestävät seuraottelut Vihti golfin sekä Ruukki golfin kanssa. Tänä vuonna ne pelataan heinäkuussa arkipäivinä ja seuraa edustamaan voi ilmoittautua Next golfin kautta. Seuran Pron kanssa on tarkoitus tehdä yhteistyötä uusïen jäsenten mukaanottamisessa

 

golfyhteisöömme ja konkreettisesti tämä tulee näkymään greencard suoritusten avustamisessa ja seuratietouden infoamisena samassa yhteydessä. Uusille jäsenille järjestetään peli-iltoja 'vanhempien' golfareiden avustuksella noin kerran tai kaksi kuukaudessa pelikauden aikana.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

senioritpena1
Pentti Pulkkinen
SENIORITOIMIKUNTA

 

Senioritoimikunta jatkaa toimintaansa lähes entisessä kokoonpanossa ja hyviä golf- periaatteita noudatellen.

Kauden senioripelitoiminta tullee olemaan varsin edellisten vuosien kaltainen. Avaamme kauden 1.04. 2015 klo 18.00 Klubitalolla, avausiltaan tulee vierailevaksi puhujaksi Bruno Taajamaa, joka kertoo golfin historiasta ja klubitalon näyttelyesineistä. 

Seuran nettisivut on nyt uudistettu. Sivuilla tullaan kutsumaan osallistujia senioritapaamisiin ja sieltä tietysti löytyy myös kilpailuohjelma. Seniorisivujen lisäksi senioritoiminnasta tiedotetaan myös manuaalisesti tiedotustaulullamme, joka löytyy Klubitalon alakerran käytävältä.

Senioritapaamiset naapuriseurojen kanssa järjestetään koettuun tapaan ja pyrimme olemaan edelleen hyviä isäntiä. Naapuriseurat ovat ottaneet tapaamiset kanssamme todellisella kilpailuasenteella ja ystävyysotteluihin sieltä on aina tullut valikoitunut kilpailujoukkue. Aiheesta on HillSiden senioreiden kesken keskusteltu ja päädytty siihen että tapaamiset tulee olla kaikille mukavia ja pidättäydymme erityisen ”kilpailumentaliteetin” rakentamisesta. Toki pelaamme tapaamisissa parasta golffia – niin kuin aina. 

Kesällä järjestämme kiinnostuneille golf-harjoiteohjelmaa ja tietysti myös yhteisen golf-retken myöhemmin hahmottuvaan kohteeseen. Kuukausikilpailuja jatketaan samoin viikkokilpailuja, näistä lähemmin senioreiden sivuilla. Seuran mestaruuskilpailuin osallistumme sarjojen puitteissa.

Toivomme että aktiivinen harrastuksemme tarttuu nuorempiinkin ja erityisesti toivomme junioriväestä löytyvän lisää golffareita. Olemme havainneet että golf on kasvattava urheilumuoto niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Omasta puolestani kiitän edellisestä kaudesta ja toivotan oikein hyviä ja mukavia golf-kierroksia tälle kaudelle.


Pentti Pulkkinen
senioritoimikunnan pj.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

palkki_kilpailutimo3_1
Timo Käiväräinen
KILPAILU- ja TASOITUSTOIMIKUNTA

Lämmin tervehdys kaikille vanhoille hilliläisille ja tuoreille jäsenillemme. Olen Timo Käiväräinen, midi-ikäinen innokas golfin harrastaja. 

Hillsiden kilpailutoiminta tällä kaudella koostuu osin tutulla tavalla; viikkokilpailut, reikäpelit, eclecticit, mestikset, scramblet..  ei mitään muutosta noihin hyviksi havaittuihin tapahtumiin. Reikäpelimestari tulee saamaan lyöntipelimestareiden tapaan oman parkkipaikan vuodeksi.

Uutena tuon mukaan Kuukausikilpailut. Sarjoina Kuukausikilpailuissa on aina yleinen PB ja Lyöntipeli. Lyöntipeliin voi osallistua alle 18 händärillä, ja tässä sarjassa pidetään omaa Ranking –listaa kuuden osakilpailun ajan. Lyöntipelifriikeille on siis paitsi omat sarjat, myös ainutlaatuinen ranking. Ja tietysti  LP sarjassa mennään valkoisilta ja sinisiltä.
 

Kilpailutoimikunta järjestää tapahtumia aina koko jäsenistölle – ikään, sukupuoleen tai händäriin katsomatta. Kilpailukalenteri on laadittu yhteistyössä kenttäyhtiön kanssa ja avoimien kilpailujen kanssa on noudatettu yhteistä harkintaa. Kun järjestämme avoimia kilpailuja, niin kenttäyhtiö tarjoaa vierailijoille edukkaan 35€ greenfeen, poiketen normaalista hinnoittelusta – muista pyytää myös kavereitasi mukaan!

Tasoitustoimikunnan pj:n tehtävää olen hoitanut eri seuroissa jo yli vuosikymmenen ja kohdalleni on sattunut tuona aikana ainoastaan yksi laajempaa selvitystyötä vaatinut epäily. Tasoituksen manipulointi ei uskoakseni ole kovinkaan yleinen ongelma. ”Pelaaja on itse vastuussa tasoituksensa oikeellisuudesta”. Tasoitukseen liittyvät asiat hoidetaan Hillissä EGA:n sääntöjä ja ohjeita noudattaen. 

SÄÄNTÖPÄHKINÄ:

Mitä seuraavista paaluista saa siirtää ilman rangaistusta, jos paalu häiritsee lyöntiasentoa tai mailan aiottua liikerataa?
-punainen paalu
-valkoinen paalu
-keltainen paalu
-sininen paalu
-100m mittapaalu
-150m mittapaalu
(vastaukset löytyvät sääntökirjasta, joka toivoakseni jokaisella pelaajalla on bägissään)

 

 


- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

palkki_junioritjuha2
Juha Hätönen
JUNIORITOIMIKUNTA

Tulevasta kaudesta on jälleen tulossa aktiivinen junioreille. Harjoittelemme viikoittain kolmessa eri ryhmässä Hanna-Leenan johdolla. Myös leirejä ja kilparyhmän tehopäiviä on tarkoitus jatkaa. Jotta voimme suunnitella harjoitukset paremmin, pyydämme junnuilta ennakkoilmoittautumisia kauden ryhmiin. Tapahtumia on luvassa sekä viikolla että viikonloppuina. Lisätietoja ryhmistä ja hinnoista löytyy täältä. Ilmoittautumislomake löytyy tästä.

Junioritoimikunta järjestää Aluetourin kisan Golfliiton kanssa 9.6. Tämän kisan järjestämiseen tarvitsemme vapaaehtoisia toimitsijoiksi. Näillä näkymin koko kilparyhmämme osallistuu tähän kilpailuun kotikentällään. Tervetuloa kannustamaan pelaajiamme paikan päälle.

Kaikki ideat ovat tervetulleita junioreiden määrän lisäämiseen seurassamme.

Junnujen kuulumisia voit seurata täältä