loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Tia Teinikedolle reikäpelin SM-kultaa tytöt 21v -sarjassa

Juniorit, lisätty 1 vuosi sitten

Torstain puolivälierässä Tia voitti vakuuttavasti Nokia River Golfin Iina Myllymäen 5/3.

 

Perjantaiaamun välierässä vastaan tuli samoin Nokia Riverin Emmi Jalkanen, jonka kanssa Tia kävi tiukan ottelun. PEli eteni tasaisesti, mutta 16. reiän jälkeen Emmi oli 2 reikää johdossa. Tia puristi voitot kahdella seuraavalla reiällä ja peli meni jatkorei'ille ja ratkesi Tian birkkuun 2. uusintareiällä.

 

Perjantai-iltapäivän finaalissa vastassa oli Master Golfin Ronja Taipale. Ottelu oli todella tasainen, Tia ehkä hieman niskan päällä. 9 reiän jälkeen Tia johti 2 reiällä, mutta Ronja nousi 10. ja 11. reiällä tasoihin. Tia voitti kaksi seuraavaa reikää ja nousi jälleen 2. reiän johtoon. 16. reiän jälkeen Tia johti yhä 2 reiällä, mutta Ronjan hienot birkut rei'ille 17 ja 18 nostivat hänet tasoihin ja jälleen mentiin jatkorei'ille.

 

Ensimmäinen jatkoreikä tasattiin pareilla, mutta par5 2. reiällä Tia löi upean kakkoslyönnin greenille 4 metrin päähän lipusta. Kun Ronjan 5 metrin birkkuputti ei uponnut, oli Tialla kaksi puttia voittoon. Eagle-putti jäi 20 cm päähän reiästä, joten Tian oli helppo napauttaa birkku sisään ja saada juhlia ensimmäistä SM-kultaa.

 

Kilpailu oli tänä syksynä 21 vuotta täyttävälle Tialle samalla viimeinen juniorikilpailu. Tian pelit jatkuvat syksyllä USA:ssa University of Alabama at Birminghamissa, jonne hän palaa jatkamaan opiskeluaan ja pelaamaan yliopiston golfjoukkueessa.

tia_sm1

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: