loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Taas mennään!

Naiset, lisätty 1 vuosi sitten

 

Kausi on lähtenyt käyntiin Valleyllä, Hillkin avautui tänään keskiviikkona. Ja onhan se ollut taas NIIN mukavaa päästä kotikentällä pelaamaan. Siellä on ollut meitä monta, ja kenttä ihmeen hienossa kunnossa; parilla väylällä märempää, mutta griinit tasalaatuisen hyvässä kuosissa talven jäljiltä. Pelikunto ei niinkään ole, mutta ei välitetä. Ensi lauantaina sitä kyllä jo testataan avajaiskisassa, mutta siellähän ei tulosta tavoitella, vaan pidetään hauskaa. Hurlumheitäkin on tarjolla muutamalla väylällä, voi ottaa rennosti.

 

Toukokuussa sitten alkavat naisten tapahtumat, kun helatorstaina on avauskisa, käykääpä ilmoittautumassa! Pelimuotona on pariscramble, ja jos tietyn kaverin kanssa haluat pelata, se onnistuu mainiosti. Seuraavaksi aloitetaan naisten reikäpelit, sinnekin voi jo ilmoittautua NexGolfissa. Kannattaa tulla kokeilemaan tätä ns. oikeaa golfia!

 

Kentillä tavataan.

 

kapteeni Anne

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: