loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Senioreissa akkavalta

Seniorit, lisätty 6 kuukautta sitten

Lauantaina 13.7. pelattiin Hill Coursella seniorien parikilpailu best ball -pistebogina täysin tasoituksin. Sää oli vaihteeksi ihan kiva, grillilounas monipuolinen ja maukas, ja peliseura kutsuvieraineen parasta a-luokkaa. Joten mikäs siinä oli pelaillessa.

 

Kilpailun tulosluettelo paljastaa taas kerran todeksi sen, minkä kaikki kyllä tietävät mutta harvat tunnustavat: naiset ovat paljon parempia golfareita kuin miehet. Neljä parasta paria olivat nimittäin täysin naisisia. Voittajapari Merja V. (HSGC) - Seija S. (KGV) kokosi peräti 47 pistettä, mutta eivät seuraavatkaan naisryhmät huonosti pelanneet, sillä toiseksi sijoittuivat Anne P. (HSGC) ja Kirsti N. (GG) 43 pisteellä, kolmanneksi Sirkka P. (HSGC) ja Tarja O. (PGC) 41 pisteellä ja neljänneksi Salme P. (HSGC) ja Eila K. (Master) myös 41 pisteellä. Parhaiten miesten kunniaa puolustivat Juha R. (HSGC) ja Ari M. (ViGS), mutta sinänsä kunnioitettavat 40 pistettä riittivät tässä naisten lajissa vasta 5. sijaan.

 

Kun vielä Sirkka eli "Pena" löi jälleen kerran lähimmäs lippua (3,23 m) väylällä 17, oli naisten päivä täydellinen. Ja virallinen naistenviikko on vasta edessäpäin...

 

Minä pääsen nyt golfista mökkilomalle, hermolepoon ja vieroitukseen peräti viikoksi (vaikka täytynee tämän kisan perusteella käydä edes pari kertaa treenaamassa paikallisella hakkuuaukealla). Nähdään siis taas sillä naistenviikolla.

 

Terv. Jukka

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: