loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Senioreille vieraita

Seniorit, lisätty 1 vuosi sitten

Seuraottelu 5.6.

Ensi viikon tiistaina 5.6. klo 10 käynnistyy Valley-kentällä perinteinen seniorien seuraottelu Espoon Golfseuraa vastaan. Meillä on puolustettavana kiertopalkinto viime vuodelta, jolloin joukkueemme otti upean voiton vaikealla vieraskentällä. Kotikenttäetu antaa meille hyvän mahdollisuuden pitää poika kotona. Tosin voittohan ei ole koskaan pääasia, vaan (Eppu Normaalin sanoin) reilu meininki.

 

Pelimuotona on pistebogey täysin tasoituksin. Joukkueiden koko on kuusi naista ja kuusi miestä, joista kahdeksan parhaan pisteet otetaan joukkueen yhteistulokseen. Lisäksi palkitaan parhaita nais- ja miespelaajia sekä erikoiskilpailujen (lähimmäs lippua, pisin draivi) voittajat. Senioritoimikunta maksaa viulut, mukaan lukien aamukahvit klo 9-10 ja lounaan kisan jälkeen.

 

Joukkueemme on toistaiseksi pahasti vajaalukuinen: meiltä puuttuu vielä neljä naista ja yksi mies. Toivonkin, että lisää senioreja ilmoittautuu sunnuntaihin 3.6. klo 18:00 mennessä NexGolfin tai caddiemasterin kautta otteluun, jotta saamme täyden joukkueen ottamaan vastaan vieraamme. Hyvän sään, mukavan peliseuran sekä ilmaisen kahvin, pullan ja lounaan lisäksi ylimääräisenä täkynä ovat uudet komeat Hill Siden edustuspaidat, jotka ovat eilen saapuneet klubille ja jotka sopisivat vallan mainiosti pelipaidaksi seuraotteluun. Paidan saa esimerkiksi minulta vielä tiistaiaamuna, suoraan pakasta päälle. Omakustannushinta on 20 euroa, joka maksetaan, kunhan paita on saatu kassajärjestelmään.

 

Kuukausikilpailu 7.6.

Ensi viikolla pelataan myös seniorien toinen kuukausikilpailu, torstaina 7.6. Startit ovat totutusti klo 9 alkaen ja pelikenttänä Valley. Pelataan pistebogey, lyöntipeli ja erikoiskilpailu. Kilpailumaksu on 15 euroa, joka sisältää lounaan. Tähänkin kilpailuun on vielä hyvin tilaa, ja ilmoittautuminen NexGolfissa päättyy tiistaina 5.6. klo 18:00.

 

Seniorien reikäpeli-cup

Ensi viikolla ruvetaan ratkomaan myös seniorien reikäpelimestaruutta 2/3 tasoituksin. Mukaan mahtuu vielä, ja ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 3.6. klo 18:00.

 

Nähdään Hill Sidessa,

t. Jukka

 

PS. Alla Hill Siden uusi logopaita, joka komistaa jopa minua. Vaikka joku voisi epäillä mannekiinin olevan taas laitamyötäisessä, johtuu kuvan kenossaolo kuitenkin julkaisujärjestelmästä, jota en ole vieläkään oppinut käyttämään. Eipä tosin ole moni muukaan.

hsgc_paita

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: