loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kesäretki idän ihanuuksiin peruutettu

Seniorit, lisätty 1 vuosi sitten

Maanantaille 13.8. ja tiistaille 14.8. suunniteltu nykyisten ja tulevien seniorien kesäretki Virvikin kautta Kotkaan on peruutettu liian vähäisen osallistujamäärän takia. Matkalle ilmoittautuneet voivat siis vapauttaa kyseiset päivät vaikkapa kotona siivoamiseen tai kotikentällä pelaamiseen. Täytyy yrittää ensi kesänä järjestää suurempaa kiinnostusta herättävä retki.

 

Vaikka kaikki Hill Siden seniorit taisivat olla koko heinäkuun helteitä "paossa" Lapissa tai merillä, on muut suunnitellut tapahtumat kuitenkin saatu järjestetyksi. Alla niistä yhteenveto.

 

Seuraottelut

Perjantaina 27.7. pelattiin Hill-kotikentällämme seuraottelu Gumböleä vastaan. Kun kahdeksan parasta pistebogeytulosta oli laskettu, todettiin kotijoukkue voittajaksi selvin numeroin 270-251. Vieraskoreina annoimme sentään erikoiskilpailujen voitot gumböleläisille: pisimmän draivin kiskaisi väylällä 2 Harri Parviainen ja lähimmäs lippua väylällä 17 Ly Kalam (2,95 m).

Torstaina 2.8. vieraili seniorijoukkueemme Nordcenterissä pelaten Benz-kentällä vakuuttavaa peliä. En itse päässyt mukaan, joten voitto tuli vielä selvemmin kuin Gumböleä vastaan eli 269-241. Anne sai niin ollen ilon ja kunnian kiikuttaa pojan saman tien takaisin Jokikunnan vitriiniin.

Tällä kaudella on jäljellä vielä kaksi seniorien seuraottelua, tiistaina 21.8. kotikentällä (Hill) Kurk Golfia vastaan ja tiistaina 28.8. vieraissa Vihti Golfia vastaan. Kurk-otteluun on vapaana vielä kolme naispaikkaa; ilmoittautuminen NexGolfissa tai caddiemasterille. Ilmoittautuminen Vihti-otteluun avataan heti, kunhan isänniltä on saatu kisakutsu.

 

Kuukausikilpailut

Elokuun kuukausikilpailu pelattiin keskiviikkona 1.8. Valley-kentällä poikkeuksellisesti yhteislähtönä, ja lounaaksi oli grilliherkkuja suussa sulavan jälkiruoan kera. Tällä kerralla onni oli minun puolellani, kun voitin miesten sarjan 41 pisteellä. Ahneella oli p-loppu, sillä tasoitus romahti Gumböle-seuraottelustakin vielä alemmas eli aivan pohjalukemiin. Toiseksi miesten sarjassa sijoittui Juhani Sjöholm (38 p.) ja kolmanneksi Seppo Moisio (38 p.). Naisten sarjan kolme parasta olivat Merja Vähäkainu (39 p.), Irja Kemppainen (39 p.) ja Leila Terkomaa (37 p.). Lähelle lippua -lyöntien mestari Sirkka "Pena" Peltokorpi otti jälleen omansa väylällä 12 (11,57 m). Arvokkaimman kisan eli arvonnan voitti tällä kerralla Camilla Rautiainen.

Jäljellä on vielä yksi kuukausikilpailu, joka käydään maanantaina 3.9. Hillillä. Siellä selviävät lopullisesti myös ranking-pisteet, joita kertyy plakkariin kolmesta parhaasta kuukausikilpailusta. Naisten scratch-sarjassa Merja V. on jo saletissa kerättyään kasaan maksimin eli 60 ranking-pistettä. Muille kärkisijoille ovat vahvimmin tyrkyllä Anne P. (57 p.) ja Päivi R. (54 p.). Muissa sarjoissa voitto ei sen sijaan ole vielä kirkossa kuulutettu. Naisten pistebogey-sarjassa vahvimmilla ovat Merja V. (57 p.), Paula-Riitta E. (54 p.) ja Päivi R. (54 p.). Miesten scratch-sarjassa kolmen kärki on tällä hetkellä Harri M. (57 p.), Timo H. (55 p.) ja Kale S. (52 p.) ja miesten pistebogey-sarjassa puolestaan Juhani S. (52 p.), Risto V. (51 p.) ja Timo H. (48 p.).

 

Kutsukilpailu

Lauantaina 4.8. oli vuorossa kahden hengen joukkuekilpailu best ball -muodossa. Mukana oli 16 joukkuetta, joista 14:ssä toinen pelaaja oli paikallisen isännän tai emännän kutsuma vieras. Best ball on mainio strateginen pelimuoto, jossa molempien pelaajien ei kannata epäonnistua eikä onnistua samoilla väylillä. Yleensä voitto menee joukkueelle, jonka pelaajat onnistuvat vuoron perään sopivasti eri väylillä. Näin kävi myös tällä kerralla, sillä vaikka sekä Päivi Rinne että Raul Holmborg keräsivät messevästi 41 henkilökohtaista pistettä, meni voitto tasapuolisesti onnistuneelle HSGC-parille Tarja Salmi - Jalo Lantinen 49 yhteispisteellä. Päivi oli toki toinen yhdessä Arja Elorannan (HiGM) kanssa 46 pisteellä, ja kolmanneksi sijoittui pari Harri Mykkänen - Tarja Väreluoto (NGCC) 45 pisteellä. Tulostaso oli todella kova: peräti 11 joukkuetta sai kokoon vähintään 40 pistettä ja viimeinenkin 36 pistettä. Kun "Pena" ei ollut tässä kisassa mukana, sai lähin lippua -voiton väylällä 12 ottaa vaihteeksi Tony Reikko (5,81 m).

 

Pelailemisiin, t. Jukka.

 

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: