loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kilpailukausi 2017 lähestyy

Kilpailutoimikunta, lisätty 2 vuotta sitten

Kilpailukauden suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa, vaikka golfkelejä Etelä-Suomessa saadaan vielä odotella. Suuria muutoksia viimevuotiseen malliin ei ole tulossa, paitsi lyöntipelimestaruuksien suhteen. Elokuun 19-20. päivä pelataan nyt ainoastaan kahdessa yleisessä sarjassa, miehet ja naiset. Ikäkausimestaruudet ratkotaan eri aikaan, syyskuun alkupuolella. Näin yleisestä mestaruudesta pääsevät mittelemään niin seniorit kuin junnut, kun sarjavalintoja ei tarvitse tehdä.

Kilpakausi alkaa näillä näkymin 22.4. avoimen avajais-scramblen myötä. Scramblaus jatkuu 6.5. perinteisellä Kevätkunnolla. HillSiden osuus Esbecon Challengesta pelataan 27.5. ja Family Greensome helluntaina 4.6.

1.7. pelataan Hillillä uudenmuotoinen lippukisa Suomi 100 hengessä. Lyöntejä on käytettävissä 100 + slope, eli uskoakseni pitkälle toiselle kierrokselle mennään. Ja lippuina toimivat tietenkin Suomen liput! 6.8. Jore haastaa taas shoot-outillaan meidät kisaamaan kultapallosta ja upeista palkinnoista. Mestaruusviikonlopun jälkeen herätellään henkiin HillSide Openia 27.8. joka siis pelataan takatiiltä Valleyllä, pääsarjana tasoitukseton lyöntipeli.

Perinteinen Syyskunto Texas scramble pelataan 23.9. kolmen hengen joukkuein ja kausi paketoidaan 14.10. päätöskisassa. Tähän sekaan yritetään ahtaa vielä jokakuiset kuukausikisat vaihtelevine pelimuotoineen ja tietenkin Reikäpelimestaruus, jonka ratkominen alkaa 1.6. Tänä vuonna ensimmäinen pelikierros pelataan kesäkuun aikana ja sitten tahtia nopeutetaan kohti finaalia.

Tässä siis pääpiirteet tulevalle kisakaudelle. Nyt vain toivotaan, että kentät paljastuisivat paksun jääkerroksen alta hyvässä kunnossa ja tietysti mahdollisimman pian!

Pasi Tanskanen


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: