loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kilpailukausi 2018 lähestyy

Kilpailutoimikunta, lisätty 1 vuosi sitten

Pitkään jatkunut talvi on vihdoin antamassa periksi ja kevään tuoksua on ilmassa. Kenttiemme avaaminenkin lähestyy, toki vielä joudumme odottelemaan tovin, että jäät antavat tilaa ruohon kasvulle.

Kilpailujen aikataulua on mietitty ja osa kisoista löytyy jo kalenterista. Avajaiskisaa suunnitellaan pidettäväksi 28.4. ja heti seuraavana viikonloppuna pelataan huippusuosittu avoin scramble, Kevätkunto.

Viime vuosina pelattu kuukausikisa-rangking korvataan viikoittain pelattavalla viikkokisalla. Kisakierroksen voi pelata milloin tahansa viikon aikana (maanantai-sunnuntai) rekisteröimällä kortin caddiemasterilla ennen kierrosta ja maksamalla pienen kilpailumaksun.

Edustuspelaajien korvauksia on RY:n hallituksen toimesta hieman säädetty. Ehdot ja hakemus löytyvät nettisivuilta kohdasta kilpailut/edustuspelaajat.

Tasoitusjärjestelmään on tulossa maailmanlaajuinen muutos. Suositeltavaa on, että tasoituskortteja jätettäisiin tänä vuonna mahdollisimman paljon, jotta tasoitus vastaisi pelitasoa. Mainio tapa tähän on esimerkiksi osallistua viikkokilpailuihin.

Kaikki mukaan kauden kilpailuihin mukavan yhdessäolon merkeissä!

Kilpailutoimikunta


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: