loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Reikäpelimestaruus 2019

Seuran yleisen sarjan reikäpelit pelataan 32-pelaajan kaaviona.

 

Peliparin tulee sopia ja varata lähtöaika kierrokselle määriteltyyn päivämäärään mennessä. Kierroksen kenttä on peliparin sovittavissa.

 

Jos pelaaja tulee aloituspaikalle valmiina pelaamaan ennen kuin 5 minuuttia on kulunut sovitusta lähtöajasta, rangaistus myöhästymisestä on reiän menetys. [6-3b]

 

Mikäli pelipari ei aloita kierrosta annettuun määräaikaan mennessä, voittaa se pelaaja joka viimeisenä mahdollisena päivänä kello 16.00 saapuu Hill Coursen 1. tiille. Jos molemmat peliparit ovat kuitenkin paikalla, pelataan kierros samantien. Toisen kierroksen takaraja on 22.7. Kolmas kierros pelattava viimeistään 18.8.

 

 

Reikäpelit pelataan tasoituksettomina valkoiselta/siniseltä tiiltä.

 

Kilpailijat ilmoittavat pelituloksen caddiemasterille.

 

Reikäpelimestaruus - Kaavio

  


 

Senioreiden reikäpeli 2019

Kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään 6.5.2018 klo 18.00 mennessä.

 

Kilpailijat sijoitetaan reikäpelikaavioon ja pelaajat sopivat itse peliaikansa kullakin kierroksella.

 

Ottelut on pelattava viimeistään alkaen klo 17.00 pelille varattuna viimeisenä päivänä. Mikäli toinen osapuoli ei tällöin ole saapunut 1. teelle, katsotaan luovutus tapahtuneeksi.

 

Kilpailijat ilmoittavat pelituloksen caddiemasterille.

 

Tasoitus tarkistetaan ennen jokaista kilpailukierrosta. Pelitasoitus lasketaan kertomalla tarkkatasoitus kahdella ja jakamalla kolmella ja tuloksesta katsotaan slope. (Esim. 2x 15,1 = 30,2 /3 =10,7 ja tästä katsotaan pelattavan kentän slope.). Pelaajan vastuu tasoituksesta määritellään sääntöjen kohdassa 6-2a. Mikäli peli ei ratkea 18 reiän aikana pelataan jatkoreikiä, kunnes paremmuus selviää. Jatkorei'illä tasoitukset ovat samoilla rei'illä kuin ensimmäiselläkin kierroksella. Toisen kierroksen takaraja on 22.7. Kolmas kierros pelattava viimeistään 18.8.

 

Kilpailu pelataan keltaiselta/punaiselta tiiltä.

 

SENIORIT - reikäpelikaavio

 


 

Captain's Cup 2019

 

Captain's Cupissa sovelletaan samoja kilpailumääräyksiä kuin reikäpeleissä kuitenkin sillä erotuksella, että kilpailu pelataan 2/3 tasoituksella ja pelattava kenttä on peliparin vapaasti sovittavissa. 

 

Captain´s Cupiin pääsee mukaan jokainen - ei erillistä karsintaa, eikä tasoitusrajoitusta.

 

Tasoitus tarkistetaan ennen jokaista kilpailukierrosta. Pelitasoitus lasketaan kertomalla tarkkatasoitus kahdella ja jakamalla kolmella ja tuloksesta katsotaan slope. (Esim. 2x 15,1 = 30,2 /3 =10,7 ja tästä katsotaan pelattavan kentän slope.) Pelaajan vastuu tasoituksesta määritellään sääntöjen kohdassa 6-2a. Mikäli peli ei ratkea 18 reiän aikana pelataan jatkoreikiä, kunnes paremmuus selviää. Jatkorei'illä tasoitukset ovat samoilla rei'illä kuin ensimmäiselläkin kierroksella.

 

Kilpailu pelataan keltaiselta/punaiselta tiiltä.

 

Kilpailijat ilmoittavat pelituloksen caddiemasterille.

 

Kiertopalkintona Kapteenin Pikari.

 

Toisen kierroksen takaraja on 22.7. Kolmas kierros pelattava viimeistään 18.8.

 

Captain´s Cup - Kaavio