loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Osakkeiden muunto K-osakkeiksi


Ylimääräisen yhtiökokouksen 20.3.2018 hyväksymä uusi yhtiöjärjestys on rekisteröity Patentti- ja Rekisterihallituksen toimesta 16.5.2018 ja on nyt lainvoimainen. Yhtiöjärjestyksen mukaan A-, B-, C- ja S-sarjan osakkeet voidaan muuntaa K-sarjan osakkeiksi vuosittain 1.8.-31.10. välisenä aikana.

Vuoden 2018 muuntoikkuna on nyt auki ja halukkaat osakkaat voivat esittää yhtiön hallitukselle omia osakkeitaan koskevan muuntovaatimuksen. Muunnot tekemistä varten ovat ohessa, ohjeet muunnon tekemiselle ja muuntovaatimuslomake.

Yhtiön hallitus käsittelee muuntohakemuksia usean kerran muuntoikkunan aikana.

Muunnon tekeminen ei vaikuta kuluvan vuoden pelioikeuteen tai maksuihin. Pelioikeus on voimassa vuoden loppuun asti vaikka muunnon tekisi jo muuntoikkunan alussa. Muuntoikkunan aikana järjestetään informaatiopäiviä, jolloin voi tulla kysymään neuvoa muunnon tekemiseen, tai täyttämään muuntopapereita yhdessä henkilökunnan kanssa. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään klubitalolla keskiviikkona 15.8.2018 klo 10-18 ja toinen keskustelupäivä tiistaina 9.10.2018 klo 10-18.

Yhtiön strategian mukaisesti osakkaille tullaan suuntamaan edullisia pelioikeustarjouksia. K-osakkaat voivat siis jatkossakin nauttia Hill Siden erinomaisista golfkentistävieraspelaajia edullisemmin, mutta voivat jatkossa valita itselleen parhaiten sopivat pelipaketin. Rajattomia pelioikeuksia tullaan jatkossa tarjoamaan rajallinen määrä ja ensisijaisesti ainoastaan osakkaille ja aiemmin pelioikeuden Hill Sidessä vuokranneille. Näin varmistamme, että pelaaminen jakautuu tasaisemmin viikon kaikille päiville.

Sekä muuntomaksun että rahoitusvastikkeen voit rahoittaa myös edullisesti Aktiivirahalla.
Rahoituksen kustannuksen voit tarkistaa itse laskurilla.

 

 

 

 

Ohjeet muunnon tekemiselle

Ohjeet A-, B-, C- ja S-sarjan osakkeiden muuntamiseksi K-sarjan osakkeiksi

 

Muuntovaatimuksen tekeminen

 • Muuntovaatimus on toimitettava Yhtiön hallitukselle 31.10. mennessä (MUUNTOVAATIMUSLOMAKE)
 • Täytä lomake huolellisesti ja jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimistoon info@hillsidegolf.fi puhelin 020 7411 284.
 • Muuntovaatimuksen tekemiseen sinulla on oltava tarvittava valtuutus. Jos omistat henkilökohtaisesti osakkeen niin valtuus on selkeästi sinulla. Mutta jos osakkeen omistaa yritys tai kuolinpesä, pidäthän huolta että allekirjoittajilla on tarvittavat valtuudet / valtakirjat
 • Perehdy muuntolausekkeeseen: Yhtiöjärjestys (16.5.2018) kohta §5
 • Mikäli olet jättämässä muuntovaatimusta muuttaaksesi A, B, C tai S-osakkeen K-osakkeeksi, huomaa että kaikki vastikevelat tulee olla maksettu ja jäljellä oleva velkaosuus tulee myös maksaa ennen muunnon rekisteröimisen hyväksymistä.
 • Huomaa myös että K-osakkeeksi muuntamisesta tulee yhtiölle suorittaa EUR 1 200 muuntokorvaus.
 • Muista täyttää yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) muuntovaatimuslomakkeeseen.

 

Muuntovaatimuksen jättäminen Yhtiölle

 • Hakemus lähetetään joko postitse tai toimitetaan henkilökohtaisesti osoitteeseen:
  Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy, Luolaistentie 24, 03430 Jokikunta.
 • Saat yhtiöltä sähköpostitse kuittauksen muuntohakemuksesi saavuttua. Näin tiedät että se on löytänyt perille.
 • Jos sinulla ei ole sähköpostia, saat lomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen vahvistuksen ilmoituksen saapumisesta perille.
 • Mikäli sinulla on paperinen osakekirja, se tulee liittää hakemuksen mukaan ja toimittaa yhtiölle.
 • Mikäli sinulla ei ole paperista osakekirjaa, Yhtiö todentaa omistamasi osakkeen yhtiön osakerekisteristä. Uuden Osakeyhtiölain perusteella paperista osakekirjaa ei välttämättä tarvitse, mutta jos sinulla sellainen on, se on toimitettava yhtiölle.

 


Jäljellä olevan velkaosuuden maksaminen ja Muuntokorvauksen maksaminen

 • Muuntovaatimuksen saavuttua yhtiö käsittelee vaatimuksen ja tarkistaa vastikkeiden sekä velkaosuuksien tilanteen.
 • Jos maksamattiomia vastikkeita ei ole ja tarvittavat tiedot ovat kaikki täytettynä, Yhtiö tekee sinulle laskun a) mahdollisista maksamattomista velkaosuuksista sekä b) EUR 1 200 muuntokorvauksesta.
  - maksamaton velkaosuus maksetaan suoraan Handelsbankeniin yhtiön velan lyhennykseen tarkoitetulle tilille. Tällä on oma erillinen tilinumeronsa ja tästä saat erillisen laskun viitteineen.
  - muuntokorvaus maksetaan yhtiön hyväksi ja toiselle tilille (niinikään Handelsbankenisssa). Tästä saat erillisen laskun viitteineen.
 • Jos maksamattomia vastike-eriä on olemassa, yhtiö ottaa yhteyttä muuntovaatimuksen allekirjoittaneeseen yhteyshenkilöön ja tarkistaa tilanteen. Mikäli maksamattomia vastikkeita on olemasssa, yhtiö laittaa muuntovaatimuksen odottamaan muuntoikkunan loppuun asti (31.10. asti) ja jos vastikkeita ei ole suoritettu siihen mennessä, yhtiö katsoo muuntovaatimuksen hylätyksi ja rauenneeksi.

 


Muuntovaatimuksen hyväksyminen ja rekisteröinti

 • Kun yhtiö saa Pankilta vahvistuksen mahdollisen velkaosuuden saapumisesta, Pankki kuittaa osakkeen heidän puolestaan velattomaksi ja se voi edetä muunnon rekisteröimiseen.
 • Yhtiö tarkistaa muuntokorvauksen saapumisen Yhtiön tilille ja siten kuittaa tämän muuntoehdon täyttymisen K-osakkeeksi muuntamisen suhteen.
 • Mikäli paperista osakekirjaa ei ole, yhtiö varmentaa osakerekisteristä osakkeen omistuksen ja siten pitää huolta että muuntoehdot täyttyvät yhtiöjärjestyksen mukaan
 • Yhtiön hallitus käsittelee muuntovaatimukset jokaisen hallituksen kokouksen yhteydessä
 • Mikäli kaikki YJ§5 mukaan muuntoon vaaditut ehdot ovat täyttyneet, hallitus käsittelee muuntovaatimuksen rekisteröidyksi ja se astuu voimaan. Samalla se kirjataan yhtiön osakerekisteriin ja yhtiö ilmoittaa osakkeenomistajalle muunnon rekisteröinnistä

 

MUUNTOVAATIMUSLOMAKE

YHTIÖJÄRJESTYS

TARJOUS AKTIIVIRAHA - Aktiiviraha laskuri