loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kesän 2020 kaikille avoimet NGA Juniori Green Card leirit sekä jatkoleirit JGC:n suorittaneille junioreille   EI PÄIVITETTY

 

img_3003

 

Junior Green Card on lapsen tai nuoren välivaihe kohti virallista golfin Green Cardia. Lasten ja nuorten Green Card -uudistuksen tavoitteena on lisätä golfin vetovoimaa tekemällä lapsen ja nuoren lajin aloittamisesta mahdollisimman positiivinen, hauska ja mielenkiintoinen kokemus.

 

Junior Green Card

 

Herra Hakkaraisen Junior Green Card

Junior Green Cardista on tehty myös alle 10 vuoden ikäisille suunnattu Herra Hakkaraisen Junior Green Card. Sisältö ja käyttö on yhteneväinen Junior Green Cardin kanssa, mutta kuvitus on tehty vetoamaan nuorempiin junioreihin.

 

Herra Hakkaraisen Junior Green Card

 

 

Leirin kesto 2 päivää klo 10 - 15 torstai - perjantai, jonka aikana vanhemmat voivat huolettomasti esim. pelata oman kierroksen. Leiriin sisältyy lounas ja GreenCard sekä GreenFeet, lainamailat ja pallot.

Kurssilla käydään läpi peruslyönnit, säännöt ja golfetiketti. Kurssin päätteeksi suoritetaan sääntö- ja pelikoe, nämä suoritettuna saa Juniori Green Cardin.  

Green Card on osoitus siitä, että osaa pelata turvallisesti ja sujuvasti sekä tuntee tärkeimmät säännöt. Green Card on myös osavaatimus sille, että pääsee pelaamaan useimmille golfkentille.

  

KESÄKUU

Leiri 1. /   6 - 7     

Leiri 2. /  13 - 14   

Leiri 3. /  27 - 28    

 

HEINÄKUU


Leiri 4. /  4 - 5     

Leiri 5. /  11 - 12   

Leiri 6. /  18 - 19   

Leiri 7. /  25 - 26   (kesäkauden viimeinen leiri) Leirin hinta: 100 euroa / osallistuja

 

Minimi osallistujamäärä 4 junioria

 

Hinta sisältää lounaan ja GreenCard'in sekä GreenFee'n ja lainamailat.

 

Leirin toteutuminen tai peruuntuminen vahvistetaan ilmoittautuneille AINA erikseen (jos olet epävarma, ota yhteyttä)

 

Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä ja ilmoittamalla min 4 kurssilaisen ryhmän voi poikkeavan ajankohdan sopia opettajan kanssa.

   

Varaukset: HSGC/NGA ilmoitussivu

 

Varataan ja maksetaan ennakkoon.

 

 

img_13131

 

 

 golf_balance_logo_musta_vektori.iso_copy

 

 

 

 

 

 

nga_boll_logga

Nordic Golf Academy

"For Better Golf"

 

pga_member_logo_valkoinen_rgb_8

 

 

For more details and information in Swedish, English or Italian, send request with your contact details thru this link: HSGC/NGA ilmoitussivu and we contact you soonest

  

 Kentän esittelyyn tästä alta: hill_side_golf_logo_web

 

Verkkokauppaan : hill_side_golf_logo_web

hymynaama_1