loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Harjoittelu

Hill Sidessa on hyvät ja laajat harjoittelumahdollisuudet - tervetuloa parantamaan peliäsi!

 

Range

Rangella lyödään ruoholta koko kesä ja 24h/7! Tiistai-aamuisin rangella tehdään huoltotöitä, joten range aukeaa klo 9.00. Rangen bunkkerista on mahdollisuus lyödä sekä greenille että rangelle. Palloautomaatti toimii poleteilla, 1 ja 2 euron kolikoilla, PIN-koodilla ja rangekorteilla, joita saa Caddiemastereilta. Yhdellä korillisella saa 36 palloa, joka vastaa PAR kierroksen avausten ja väylälyöntien määrää (joka viheriölle kaksi puttia).

 

Puttigriinit

Kolme greeniä, joista suurin, klubin läheisyydessä sijaitseva lähes 1000 neliömetrin jätti, tarjoaa hyvän paikan esimerkiksi puttikisoille.

Rangella ja klubitalon edessä sijaitsevat greenit ovat loistavia harjoitteluun ja lämmittelyyn.

 

Chippigriinit

Chippigriini sijaitsee rangen läheisyydessä.

 

Piccolo Course - Par 3

5-väyläinen harjoituskenttä on loistava mahdollisuus harjoittaa lähipeliä monipuolisesti ja kiinnostavasti! Hill Coursen kupeessa oleva Par 3-kenttä on oikea kenttä minikoossa; väylien mitat vaihtelevat 40-70 metrin välillä, mutta lyöntipaikat ovat oikeita lyöntipaikkoja, griinit hyvässä kunnossa ja bunkkerit, vesieste ja metsän reuna tuovat peliin sopivasti haastetta.