loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Syksyn kuulumisia ja tapahtumia

Uutiset, lisätty 8 kuukautta sitten

Syksy vielä antaa odotuttaa itseään ja olemme saaneet nauttia leppoisan kesäisistä pelisäistä koko elokuun ajan, oikein mukavaa. Syksyn saapumisen huomaa oikeastaan päivän lyhenemisestä, iltakierrokselle pitääkin lähteä jo ennen klo 18.00 jotta ehtii.

Valon määrän vähenemisen lisäksi toinen varma merkki syksystä ovat ruuhkaiset viikonloput. Kentillä pelataan lukuisa määrä erilaisia ja -kokoisia kaverikisoja. Toivotamme kaikille pelaajille iloisia syyskierroksia, muistetaan kuitenkin pelinopeus sekä etiketti ja suvaitsevaisuus pelatessa. Ohituksen antaminen nopeammalle ryhmälle on hieno ele. 

Syksyllä on myös aloitettava kenttien valmisteleminen talvehtimista varten. Työt sisältävät mm. viheriöiden ilmastamista ja hiekkakattaamista, joka valitettavasti vaikuttaa aina hieman pelaamiseen. Tiedotamme syksyn töistä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, osa töistä on kuitenkin sääriippuvaisia ja aikataulut saattavat muuttua.

Klubitalolla palveluaikoja muutetaan valoisan ajan mukaan ja ensimmäinen muutos tulee tapahtumaan maanantaina 3.9. kun ravintolan aukioloaikaa nipistetään tunnilla illasta ja kahdella aamusta. Myös aukioloaikojen muutoksista tiedotamme mahdollisimman ajoissa, nettisivuilla.

 

 

Syksyn hinnastoa

================

Syyskuun alusta greenfee 18-reikäiselle kierrokselle on arkisin 30 euroa ja viikonloppuna 45 euroa. Täyden lähdön voit lunastaa itsellesi ja kavereille arkisin edullisesti 99 eurolla.

Teetime.fi-palvelun kautta varattuihin sekä varattuihin ja maksettuihin 18-reikäisiin kierroksiin saat vielä lisäksi 10% alennuksen.

  

Syksyn aikana on vielä vaikka ja mitä

=====================================

Syyskuun aikana pelataan Auto-Kehä Syyscup kilpasarjaa Hill Coursella. Osallistua voit lauantaisin ilmoittautumalla mukaan caddiemasterille kierrokselle lähtiessä, tuloskorttiin merkintä Auto-Kehä. Syyskuussa on viisi lauantaita, mutta kilpailun ranking-pisteitä huomioidaan maksimissaan neljästä kierroksesta.

Ranking-pisteet ovat pelaamasi pistebogeytulos. Ranking-kilpailun lisäksi kaikki viikottaisiin kilpailuihin osallistuneet saavat kutsun lokakuussa pelattavaan Auto-Kehä Invitational kilpailuun.

https://www.auto-keha.fi/

 

Lyöntipelin mestaruuskilpailussa yleisen sarjan pelit ratkottiin jo pari viikkoa sitten, vielä pelataan kuitenkin ikäkausimestaruuksista. Sarjoja on lukuisiä, mutta pääpiirteissään osallistua voivat juniorit, midit sekä seniorit. Kilpailu pelataan 18+18 reikäisenä tasoituksettomana lyöntipelinä 8-9.9. viikonloppuna molemmilla kentillä. Tarkemmat tiedot löydät kilpailukalenterista.

 

Perinteinen Syyskunto Texas Scramble Open pelataan vuorostaan lauantaina 22.9. ja kenttänä on tällä kertaa Valley Course. Texas scramble -pelimuodossa pelataan 3-henkisin joukkuein, kaikki lyövät avauksen ja se kenen pallo valitaan jättää siitä kohtaa lyömättä. Näin jatketaan reikään saakka. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 9.30, ilmoittautua voi caddiemasterille.

 

Sunnuntaina 29.9. pelataan Marko Halosen tukikilpailu , tervetuloa auttamaan Markon golfarin taivalta. Pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli sekä mukana on myös erikoiskilpailuja. Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot NexGolfista tai caddiemasterilta.

 

Eikä siinä vielä kaikki! Lokakuussakin vielä tapahtuu, kannattaa laittaa jo kalenteriin:

----------------------------------------------------------------------------------------

- Senioireiden kauden päätöskisa Everybodi pelataan 4.10. Hill Coursella.

- Seuran kauden 2018 päättäjäiskilpailu sekä päättäjäisjuhlia vietetään lauantaina 6.10.

- Lisäksi on tulossa avoimia kisoja, perinteinen Kinkku Scramble ja uutuutena Vege Scramble.

 

Huh huh, kyllä kelpaa!


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: