loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Iloisia uutisia!

Uutiset, lisätty 3 kuukautta sitten

Hyvät Hill Siden pelioikeuden ja 10-kortin alustavasti varanneet. Meillä on iloisia uutisia.

Iso kiitos kuuluu Teille, jotka olette uskoneet yhteiseen projektiimme. 

 

Pelioikeuksia on varattu 2/3 osaa tavoitteesta. Se on niin paljon, että voimme iloksemme ja ylpeydellä tiedottaa, että kentät on tarkoitus avata heti keväällä sääolosuhteiden sen salliessa.

Konkurssipesä tulee myös omalta osaltaan tiedottamaan tilanteesta mahdollisimman pian, josta saamme lisää tukijalkaa toimintaamme.

 

Pääsemme piakkoin aloittamaan valmistelevat työt kenttien avaamiselle, markkinoimaan kenttäämme, rekrytoimaa lisää henkilökuntaa, myymään yritystapahtumia jne.

Neuvottelut ravintolatoiminnan ylläpitämisestä etenee suunnitellusti. Informoimme tilanteesta seuraavassa infokirjeessämme.

 

Saamme käyttöön vanhat Hill Siden kotisivut, joten asiointi on meille tuttua. Kotisivuille tulee myös verkkokauppa josta kätevästi voi ostaa pelioikeuksia. Pelioikeudet tulevat myyntiin myös useimmille golf-portaaleille.

Olemme myös erittäin kiitollisia Teille siitä, että monet Teistä ovat markkinoineet ja myyneet pelioikeuksia ystävillenne. 

 

Olemme saaneet paljon kyselyitä, että saako näitä pelioikeuksia myydä/ostaa muutkin kuin ”vanhat” Hill Sidelaiset. Tottakai saa ja tämä pieni väärinkäsitys on saattanut johtua lehtikirjoituksista, joissa mainitaan meidän Luontolassa pitämämme infotilaisuus HILL SIDE;laisille...

Yhdessä uuden infokirjeen kanssa tulemme lähiaikoina lähettämään pelioikeusmaksun juoksevien kulujen peittämiseksi.

 

HillyBilly Golf Oy


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: