loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Hanna Johansson Hill Side Golfin yritysmyynnin ja -tapahtumien vastuuhenkilöksi

Uutiset, lisätty 5 kuukautta sitten

hanna_johansson_hillside

Hill Side Golf on nimittänyt yritystapahtumien vastuuhenkilöksi kiinteistöalan myyntiammattilaisen Hanna Johanssonin. Hannalla on kokemusta lukuisista golfiin liittyvistä asiakastilaisuuksista, minkä lisäksi hän on itse pelannut Hill Side Golfissa yli 15 vuoden ajan. 

 

Hill Side Golf voi ylpeänä kertoa, että tiimiin on jälleen lisätty rautainen ammattilainen ja kentän kuin omat taskunsa tunteva Hanna Johansson, joka vastaa yritysmyynnistä sekä -tapahtumista.

 

"Hill Side Golfilla on kaksi upeaa ja erilaista kenttää sekä hyvät puitteet yritystapahtumien järjestämiseen. Yritystilaisuuksiin on olemassa selkeä ja toimiva konsepti, joka voidaan helposti muuttaa 15 ihmisen kokoontumisesta yli 100 henkilön suurtapahtumaan," Hanna Johansson kertoo.

 

Yritykset ja järjestöt voivat nyt jo tehdä varauksia ensi kevään ja kesän tapahtumia varten. Hill Side Golfin tarjoamiin yrityksille suunnattuihin paketteihin kuuluu osallistujamäärästä riippuen tulospalvelu, erikoiskilpailuja, autot järjestäjien käyttöön sekä palkintojenjako. Tapahtumia voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan ja niihin voidaan lisätä esimerkiksi klubiravintolan herkullinen lounas. 

 

"Olen tuonut Hill Side Golfiin lukuisia asiakkaita ja ystäviä eikä kukaan ole koskaan pettynyt kentän kuntoon tai palveluihin. Alkuvuoden hankaluuksien jälkeen Hill Side Golf on jälleen valmis palvelemaan yritysasiakkaita hyväntuulisilla ja ammattimaisesti järjestelyillä tapahtumilla ja kahdella huipputason golfkentällä."

 

Järjestä sinäkin mukava päivä asiakkaille tai henkilöstölle upeissa puitteissa yhdellä Suomen parhaista kentistä! 

 

Yritysmyyntiin ja -tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä auttaa Hanna Johansson: hanna.johansson@hillsidegolf.fi / 046 573 0603.


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: