loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Golfin moniosaaja Andrea Nyman Hill Sideen

Uutiset, lisätty 4 kuukautta sitten


andrea_wwwGolfin moniosaaja Andrea Nyman aloittaa Hill Siden operatiivisena johtajana.

Andrean monipuolinen kokemus kenttäyhtiön toimitusjohtajana ja FGMA:n toiminnanjohtajana tuo Hill Sideen toivottua golf-alan laaja-alaista osaamista ja näkemystä.

 

Loppuvuodesta 2018 minulle tarjottiin töitä golfalan ulkopuolelta ja päätin tarttua siihen mahdollisuuteen oppiakseni uutta ja kehittyäkseni. Näin tapahtuikin ja opin paljon uutta niin alasta, kuin itsestäni, mutta myös sen, että IT-ala ei ollut minua varten ja siksi jätin sen työpaikan taakseni noin kuukausi sitten.

Nyt olen erittäin iloinen siitä, että saan palata ”oman alani”, eli golfin pariin, jossa olen työskennellyt lähestulkoon koko työurani ja jossa viihdyn enemmän kuin hyvin.

 

Kiitollisena tästä mahdollisuudesta ja intoa täynnä lähden nyt Lassin ja Jyrkin kanssa suunnittelemaan tulevaa kautta, josta varmasti tulee huikea. Hill Sidessa on upeat puitteet ja pääsemme ideoimaan erilaisia juttuja, joita ei golf-alalla aikaisemmin ole nähty. Näistä  lisää ensi vuoden puolella

 

-Andrea kertoo ja toivottaa kaikki tutut ja tuntemattomat tervetulleeksi Hill Sideen ensi kaudella.

 

Halataan kun tavataan!

Andrea


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: